Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna na studniowke za 600 zl

Polecane posty

Gość gość

Za rok studniówka, a nie mam powodzenia u dziewczyn. Czy za 600 zł jest szansa znaleźć osobę towarzyszącą? Powinna być skoncentrowana na mnie w sensie spędzania czasu, i nie powinna ujawnić że jest ze mną odpłatnie. Jestem raczej nudny, ale zapłata i dobre wyżywienie powinny to rekompensować. 600 zł tylko za towarzyszenie bez żadnych podtekstów, początek o 21:00, koniec około północy. Czy mam szansę na chętną dziewczynę w wieku 21-27?

Gość blackbox
Zajrzyj na rokse albo odloty nawet taniej będzie niż 600zł jak dobrze trafisz. Daj jej wyczuć szmal to i dyskrecja gwarantowana i full serwis od takiej jakby Ci się z nią zachciało ten teges yy no... (gdyby jednak) ale no która na 600 zł nie poleci od 21 do około północy? 3 godziny = 600 zł gdzie by ona tak zarobiła i to bez grzmocenia się (bo z tego co napisałeś wynika że nie o sex Ci chodzi). Musiałby jej chyba Twój koleżka z klasy zaproponować 1000 ;)

Gość gość
chodzi mi o normalną dziewczynę i dlatego nie chcę na wskazanych portalach:) właśnie 600 zł za spędzenie czasu bez podtekstów, nie chcę pokazać się sam

Gość gość
Ja się pokazałem się sam na studniówce, a płacenie komuś za dotrzymywanie towarzystwa jest żałosne.