Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hanusia123

Perforacja przegrody nosa

Polecane posty

Witam, miałam operacje w szpitalu Kolejowym w Międzylesiu w związku z krzywą przegrodą nosa, usunięto kość i..... obecnie brak przegrody nosa ( ubytek pow. 3cm). Mam pytanie: czy ktoś z Was BYŁ W TYM SZPITALU OPEROWANY i tak jak JA został okaleczony???

Gość gość
Czy szukałaś pomocy u kogoś.

Gość gość
Temat z kwietnia...

Gość gość
Tak, nikt w Polsce nie podejmie się rekonstrukcji ze względu na brak przegrody ( kikuty), b. blisko nerw oczny.

Gość gość
To co nic nie zostało z tej przegrody a z kim się kontaktowałaś .Ja też mam podobny problem i szukam pomocy .A masz jakieś dolegliwości.

Gość gość
TAK i to OGROMNE. Posiadam wpisy m.in. szpital czerniakowski, bródnowski, wysyłałam karty do Poznania, prywatne kliniki. NIE MA PRZEGRODY, są kikuty. Lekarze MNIE się boją. Szpital w Międzylesiu pozbył się MNIE ( okaleczyli). Brak cyrkulacji w głowie przyczynił się do wielu schorzeń: wciągnięte błony do obu uszu, uszkodzony błędnik 47&,zwapnienie 3 migdałka, polipy w zatokach, guz szyszynki, ciśnienie w oczach, oczopląs. Ogólnie kapota, a co u Ciebie dzieje się?????

Gość gość
Najlepiej byłoby porozmawiać prywatnie możesz podać numer telefonu?A dzwoniłaś do Polanicy?

Gość gość
Zadzwonie dzisiaj do ciebie ok.15 .00 Też mam ogromny problem .

Gość gość
I co tam u ciebie ,kontaktowałaś się jeszcze z kimś?

Dnia 4.04.2017 o 12:37, Hanusia123 napisał:

Witam, miałam operacje w szpitalu Kolejowym w Międzylesiu w związku z krzywą przegrodą nosa, usunięto kość i..... obecnie brak przegrody nosa ( ubytek pow. 3cm). Mam pytanie: czy ktoś z Was BYŁ W TYM SZPITALU OPEROWANY i tak jak JA został okaleczony???

Witam. Jak Pani sytuacja z przegrodą?? Poddała się Pani operacji?