Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna820

Gdzie dobrze zjeść w Warszawie?

Polecane posty

Gość Martyna820

Znacie jakiś dobry lokal w Warszawie, gdzie można dobrze zjeść kolację z partnerem? Miło było by, żebyście poparli swój wybór argumentami. Ważna jest dla mnie opinia na temat obsługi, jakość i ilość pozycji w menu.

Gość gość
Kabaczek w pobliżu ostatniej stacji metra na Kabatach, na parterze bloku. Miło, smacznie. Raczej knajpka niz restauracja.

Gość gość
Kabaczek to raczej obiady niż kolacje :)

Gość gość
Green cafe negro dzieffko

Gość glaada
Akademia na Różanej - Bardzo bogate menu, jest w czym wybierać. Mnie zachwycił sznycel cielęcy. Atmosfera miejsca bardzo przyjemna, chętnie spędziłam tam wieczór w towarzystwie ukochanej osoby. Myślę, że i Tobie się spodoba.

Gość hinelka
Ja zdecydowanie polecam Bubbles na Piłsudskiego. Byłam tam z chłopakiem. Dostaliśmy przepiękne dania, przepyszne, a do tego zamówiliśmy prawdziwego szampana. Smakował fantastycznie! Dawno nie byłam w tak fajnym miejscu.

Gość gość
Ja bardzo lubię chodzić do Salto na wilczej. Przede wszystkim ze względu na kuchnię południowoamerykańską, którą tam serwują. A co do obsługi, to jest naprawdę bardzo miła i pomocna, nie mam żadnych "ale" :)

Gość gość
Zgadzam się, Salto to bardzo fajna restauracja. Jeśli chodzi o Warszawę, to zdecydowani jedna z moich ulubionych. Bo oprócz jedzenia pysznego jest tam taki fajny klimat, który sprawia że chce się tam wracać :)

Gość gość
Salto! Zdecydowanie najlepsze :)

Gość gość
Byłam tam właśnie z chłopakiem po waszych poleceniach i no nie myliliście się. Rewelacyjne jedzenie, teraz na pewno będziemy tam częściej przychodzili :)

Gość gość
Muszę się wybrać w końcu do tego Salto, bo też właśnie znajomi mi ostatnio mówili że super restauracja i dziwili się że jeszcze tam nie byłam :D

Gość gość
Ja zdecydowanie polecam zapiekanki u Pandy https://www.facebook.com/ZapiekankiuPandy/ . Znajdują się one przy ratuszu na bielanach. Tam samemu można zakomponować swoją zapiekankę, a ceny przystępne jak za taką dużą porcję. Byłam tam sporo razy i teraz chcę zabrać tam koleżankę, która przylatuje z Niemiec.

Gość gość
ja polecać budka welcome wietnam szczególnie sajgonki

Gość Małgorzatag
W restauracjia Akademia mają naprawdę pyszną polską kuchnię :)

Gość MaskuleMeosa
Pańśka 85 spełni Twoje wymagania. Dodatkowo jest tam swoisty klimat, co sprawia, że można zapamiętać wieczór w tym miejscu na nieco dłużej ;)