Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tak można?

Polecane posty

Gość gość

Jak można nie ustąpić miejsca w tramwaju albo przychodni miejsca starszej kobiecie albo dziecku? Siedzi taka locha albo byczek i ma w d***e cała resztę.

Gość gość
Dziecku?? Czy ty na glowe upadlas? Ja jak bylam w ciazy nie oczekiwalam zeby ktos mi miejsca ustapil. Co ja mam giry chore czy dziecko w brzuchu?

Gość gość
Nie wiesz czy taka 20 latka nie jest czasem w zagrożonej ciąży, a ten młody chłopak nie jest zmęczony po całej nocy w fabryce/nie jest dopiero po złamaniu nogi. Zawsze znajdzie się ktoś kto ustąpi i nie można tego na kimś wymuszać bo sam może być w ciężkiej sytuacji w której nie ma siły stać przez godzinę mimo młodego wieku.

Gość gość
Dziś widziałam stał taki mały kruchy chłopczyk obijal się o barierki autobusu dopiero starsza pani mu ustapila miejsca. A ta gruba locha siedziała a na przystanku jak wyskoczyła z siedzenia to o mało co autobus się nie przewrócił

Gość gość
kiedys w autobusie ustapilam miejsca chlopakowi(ok 20letniemu) ja bylam ciut starsza, mial zlamana noge, nikt nie ustapil mu miejsca,kazdy udawla z enie widzi, scisk jak cholera,wiec wstalam i powiedzialam:"siadaj!", on w szoku ze nie, a ja mowie sieadaj i nie rob scen.chlopak ze to dziwne zeby dziewczyna mu miejsca ustepowala, ja na to ze to nie problem, a skoro faceci nie pottrafia to ja to zrobie...byscie widzieli jak pozostali łby chowali w kurtkach....

Gość gość
Każdy tylko myśli o swojej d***e

Gość gość
Te lochy to najgorsze rozj***e d**e na dwa siedzenia i huj