Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam wybielić zęby?

Polecane posty

Gość gość

Wydają mi się żółte; usuwam co rok kamień, ale zastanawiam się nad wybielaniem u dentysty? Poza tym mam przezroczyste i delikatne zęby. Co myślicie; chodzicie na takie zabiegi do dentysty? https://zapodaj.net/544bee282af6a.jpg.html

Gość gość
Tez mam przezroczyste :o Ja osobiscie ze swoimi (mimo ze białe nie sa) bym nie poszła. cholera wie co pozniej z nimi bedzie sie dziac. Mozliwe są pozniej nadwrazliwosci :o

eee tam jak wybielam nakładkowo żelem i nie mam żadnej nadwrażliwości,polecam żel dr martin schwarz

Gość gość
pisssde se pobiel

Gość KlaryskaMatyska
ja znam w warszawie świetne miejsce, gdzie wybielanie zębów nie jest drogie, a na serio perfekcyjne :) ProOrtodont w Warszawie, sama chodże tam w zakresie stomatologii ogólnej i byłam też ostatnio wybielić zęby:)

Wybielanie w dzisiejszych czasach to nic innowacyjnego, można to zrobić niedrogo i bezboleśnie, sam długo szukałem dobrego studia w Poznaniu i w końcu znalazłem gabinet wybielania Piękny Uśmiech. Rewelacyjna obsługa i pełen profesjonalizm. Możecie sami poczytać na www.piekny-usmiech.pl albo telefonicznie umówić się pod nt tel. 509 180 160

A ja za u swojego dentysty kupiłem zestaw dr martin schwarz expert 20 i jeestem bardzo zadowolony.Wczenisje miałem opalasence 16% i zbyt mocno odczcuwałem go na sswoich zebach,to znaczy za duzy bol po wybielaniu,dentysta od razu zaproponowałm mi experta 20% i jest super,efekt od 4msc sie utrzymuje

Gość gość
Najlepiej wybielić zęby w gabinecie dentystycznym. Efekt zdecydowanie najlepszy. Ja wybielałam zęby w http://properdent.pl/ i to był dobry pomysł.

SPrawdźcie Experta 20%,efakt jest od razu.nie trzeba zostawaić majatku u dentysty.

Gość KonstancjaMa
Ja się mega bałam wybielania ale przed ślubem chciałam mieć piękny uśmiech i ostatecznie poszłam do Perfekt Med w Warszawie i przyznam, że teraz nie wiem czego się bałam. Mają tam mega nowoczesny sprzęt i do tego jeszcze świetnych specjalistów:)

Gość wictoria66
Myślę że to jest pytanie do dentysty. Wiem że u nich wybielają zęby http://ortodontica.pl/ . Nic nie należy robić na własną rękę, tylko po konsultacji ze specjalistą