Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość1

czuje że chyba pogodziłam się z moją samotnością

Polecane posty

Gość gośćgość1

jestem sama od zawsze i nigdy nikogo nie miałam a mam już 28 lat, i w zasadzie od kilku już lat nie było chyba dnia żebym nie myślała o tym jakie to moje życie jest beznadziejne i o tym jak bardzo chciałabym być kochana, ale od kilku dni czuję się inaczej. Tak jakby odeszły ode mnie wszystkie złudzenia że może kiedyś ktoś się pojawi, straciłam nadzieję że to się uda. I z jednej strony czuję się tak jakbym w środku umarła, na nic nie czekam, nie mam marzeń, nie liczę na cud, a z drugiej strony poczułam ulgę że to moje wyczekiwanie się w końcu skończyło, i chyba tak jest lepiej że na nic już nie liczę.

Gość gość
Daj zdjęcie do oceny :)

Gość gość
Zgupiałaś 28 lat i co uważasz że już nikogo nie spotkasz, to prawda że jak się szuka to akurat nic się nie trafia a jak położy się tzw lagę to znajduje się to czego się szukało tyle lat.

Gość gośćgość1
a po co ci moje zdjęcie? nie potrzebuję żadnej oceny :D

Gość gośćgość1
jak do tej pory nawet na randce z nikim nie byłam to nie sądzę żeby to się kiedyś zmieniło

Gość gość
Jak to po co? :D może się umowie z Tobą smutasku nieśmiały ;)

Gość gośćgość1
nie po to tu piszę żeby się z kimś umawiać, a już szczególnie z kimś z kafeterii :D

Gość gość
jak chcesz :( udajesz niedostępną, cnotke...tylko pozory stwarzasz tymi tematami :D

Gość Prawik___
jesteś dziewicą ? Bo ja szukam tylko dziewicy do związku. Sam jestem prawikiem i mam 30 lat.

Gość gośćśćć
czasami faktycznie łatwiej się żyje kiedy uświadomimy sobie że po prostu niektóre rzeczy nie są nam przeznaczone. Po co się szarpać, katować każdego dnia myśleniem o tym czego nie ma? Tak to można się tylko jakiejś choroby nabawić, trzeba się cieszyć tym co jest, nawet jeśli nie jest to coś o czym marzyliśmy

Gość gość
Prawik 30 ma na Ciebie chęć :D

Gość gośćgość1
no własnie, i dlatego teraz staram się w ogóle o tym nie myśleć. Czasami gdzieś te mysli się pojawiają ale wtedy jak najszybciej szukam jakiegoś zajęcia żeby nie mysleć, i tak jakoś leci.

Gość gośćgość1
już pisałam że nikogo tu nie szukam :)

Gość gość
ok :) wymagasz modela do związku :(

Gość gość
Też mam 28 lat, nie mam nikogo, do tego w pracy żadnej bratniej duszy, poza pracą tylko znajome z którymi czasem się gdzieś wyskoczy, Czuje się niechciana, nieatrakcyjna, niepotrzebna, wypalona. Do tego faceci tylko skorzystali sobie ze mnie, zepsuli, pozbawili wszelkich złudzeń, obniżyli poczucie własnej wartości, no ale niestety za mocny popęd mam na to żeby można było sobie pozwolić na bycie dziewicą tak długo. W tym momencie postanowiłam sobie stronić facetów, ale nie wiem jak długo wytrzymam, aż znów się upodlę dla seksu, namiastki bliskości. :(

Gość gość
Ja również dużo przeżyłam upokorzeń i niepowodzeń życie zdrowo dało mi w kość, aż przyszedł czas że za poszczęściło mi się w życiu, teraz nawet myślę że po tych cierpieniach zasłużyłam sobie na to szczęście.

Gość gość
zryj kal psie