Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki są najbrzydsze na świecie

Polecane posty

Gość gość

Przeglądałem sobie właśnie dziewczyny z badoo z różnych krajów i normalnie szczęka mi opadła jakie piękne dziewczyny są na Ukrainie, Białorusi, Rosji, Estonii, Litwie, Łotwie, Finlandii, Norwegii, Szwecji, Czechach,Słowacji, Rumunii itd nie wspomnę już o wszystkich krajach azjatyckich. A w Polsce?? K**** jakie pasztety, same grubasy z tatuażami i kolczykami na mordzie, a jak już się trafi jakaś ładna to księżniczka z wrednym ryjem i z wyrazem twarzy jakby była najpiękniejsza na świecie. Jedyne ładne dziewczyny na badoo w Polsce to... Ukrainki. A reszta wygląda jak gó***... Szkoda gadać. Już nawet Niemki są od Polek ładniejsze. Gorsze (albo raczej takie same) są chyba tylko amerykanki i brytyjki No i niech mi jeszcze raz jakaś polka powie że oho polki są najpiękniejsze na świecie to ją wyślę na ukraine i nich zobaczy jak wyglądają kobiety

Gość gość
o gustach sie nie rozmawia jednemu koza sie podoba innemu księzniczka nie wystarczy jeden tylko chudziny uznaje inny woli obfite twój gust nie jest średnią wszystkich żebyś sie wypowiadał

Gość gość
Nie osmieszaj się bo w Niemczech USA i nawet na Ukrainie mówi się ze polki sa bardzo ładne bo koleżanka ukrainka mówiła że ukraincy mówią ze polki sa ladne , a Ty przestań desperacie zakładać pierdyliard takich samych zalosnych tematów ;) podbijaj do tych rosjanek a nie zawracanie doope ;)

Gość gość
Raz wszedł na badoo i się dowiedział. :D Najpiękniejsze dziewczyny nie muszą się udzielać na na takich portalach dla desperatów.

Gość gość
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia mnie norweg powiedział ze polki sa dla niego atrakcyjne ale Rosjanki sa dla niego brzydkie bo mają ładne ciała ale brzydkie twarze ;)

Gość taka prawda3
jestem socjologiem,czytam rozne prace naukowe...badania spoleczne itp.I wg wszsytkich rankingów..( a nie twojego widzi mi się ) najbrzydsze kobiety to NIEMKI,pozniej ANgielki... a najbrzydsi męzczyzni to POLACY.:P wiec popatrz w lustro...i nie doluj sie tym ze spedzasz wieczór na kobiecym portalu...

Gość gość
Tak tylko ze polki na portalu oceniajacym twarze zajęły 3 miejsce po norwezkach i litwinkach; ) a rumunki sa paskudne bo mają geny romanskie (podobne do niemieckich) a Polki słowiańskie , ps Badoo to portal dla nieudaczników w Polsce , ladne dziewczyny tam nie siedzą bo nie muszą ;) w Rosji sprawa ma się inaczej bo tam jest niedobór facetów ;)

Gość gość
haha chyba sobie żartujesz, Ukraińcy właśnie mówią że polki są obleśne, brzydkie i grube. Zresztą nawet w internecie jest kilka artykułów z Ukrainy i rosji o tym że Polki są brzydkie

Gość gość
Link proszę

Gość gość
No cóż... faceci niestety też nie są zbyt ładni. Jakby popatrzeć na Amerykanów, Meksykanów, Hiszpanów, Litwinów, a nawet Japończyków, to mizeria panowie Polacy.

Gość gość
I nie pier**ol głupot idioto bo Ukraincom się desperacie akurat polki bardzo podobają , pracowałam z kilkoma i mam ich na fejsie do widzę jak polkom zdjęcia lajkuja a Ci co mówią po polsku to piszą nawet miłe komentarze , więc tak desperacie mijasz się z prawda ;) a co do Rosjan oni nawet o ukrainkach mówią ze sa paskudne więc Rosjan nie slucham

Gość gość
Ale kłamiesz stulejarzu ;) jak mieszkałam w niemczech to do mnie podbijal Rosjanin ;) który stwierdził że jestem najładniejszą konieta jaka w życiu widział ;) ale dał sobie spokój jak się dowiedział że mam chłopaka

Gość gość
ale wiesz chłopcze, ze i ty i twój tatuś i dziadek dziedziczą geny po swoich mamusiach i w związku z tym za cholerę przystojni być nie mozecie

Gość gość
A co ma innego napisać Rosjanin który jest takim samym desperatem jak Ty liczył na podryw a tu się okazało ze polki patrzyły na niego z odraza ? Polska ma inną strukturę baranie , u nas jest tyle samo kobiet co mężczyzn więc polki nie muszą się tak stroic i odchudzać jak ruskie gdzie u nich brakuje facetów

Gość gość
To Cię zdziwię idioto bo na kafeterii jest pełno tematów o związkach Polek z ukraincami, nawet do mnie się jeden uśmiechał na stacji i spytał czy pięknej dziewczynie torby nie ponieść bo ukraincy to g entlemani a nie takie osrusy jak Ty

Gość gość
21.21 Meksykanie przystojni????? Ty nie wiesz co piszesz, Meksykanie wygladaja tragicznie. Male, ciemne wypierdki, zreszta oni sobie zdaja z tego sprawe I maja duze kompleksy do Bialych mezczyzn. Wiem co pisze bo mam sasiadow Meksykanow a w miescie w ktorym mieszkam to druga po Kubanczykach na liczniejsza narodowosc tutaj.

Gość gość
To sobie bierz rosjanke myślisz że to kogoś obchodzi ? Porobisz na nią parę lat to Ci się odechce sajonara zyebie

Gość gość
Też się dziwię ze ten boski Alvaro zamiast zarywac swoje rosjanki siedzi na babskim forum i ujada na swoje nędzne życie ;) ps ze statystyk polki sa w pierwszej połowie najpiękniejszych Polacy sa za to na ostatnim miejscu w urodzie mężczyzn , nawet rosjanie was biją na łeb

Gość gość
Imo nie chodzi o to że polki są brzydkie ale zdecydowanie za wysoko się cenicie.Nie wszystkie są takie piękne i zgrabne,niestety.I w tym rzecz. pierwsza strona ogólnopolskiego portalu i randomowe profile : https://fotka.com/profil/xNiezapominajQax

Gość gość
Powiedziałam leć Alvaro do tych swoich rosjanek one Ci szkołę dadzą , pracowałam z nimi w niemczech i mogę Cię śmiało do nich odesłać ;) żebyś jeszcze z płaczem nie przyleciał , po pierwsze rosjanke utrzymuje facet a jak nie to zaczyna zdradzać ale bierz polki sa okropne zle i brzydkie ;)

Gość gość
dziś i pewie dostała juz z milion wiadomości bo polacy nie mają wyjścia i muszą walić takie hipopotamy, na ukrainie nikt by nawet nie spojrzał na nia

Gość gość
Wkurza mnie ze jeden popraniec z drugim gada na polki a nie był nawet z inną narodowoscia , ja pracując z niemczech słyszałam dużo dobrego o polkachh i sporo złego o rosjankach , o polkach w niemczech się mówi że są przyjacielskie ciepłe i kochają faceta a o rosjankach się mówi ze sa bardzo zimne i noszą nos wysoko plus to facet ma na nie zarabiać i mają bardzo materialistyczne podejście do życia wszystko przeliczaja na pieniądze, gadaj bzdury dalej o polkach i bierz rosjanke będzie wam dobrze ,idealne dobranie cham i materialistyczna suka

Gość gość
ja o polkach w niemczech słyszałem że dobrze podcierają tyłki i zmieniaja pampersy, poza tym że są brzydkie i tłuste a o rosjankach że są pięknymi kobietami

Gość gość
Właśnie widać jak w niemczech byłeś Polki idioto zajmują 1 miejsce w slubach z Niemcami , co za debil mówię bierz rosjanke i zamknij mordę

Gość gość
wszystkie te panie z fotki są polkami.i wszystkie były na pierwszej stronie po randomowym szukaniu.

Gość gość
'bierz rosjanke i zamknij mordę' no właśnie, typowa polka... ukrainka by czegoś takiego w życiu nie powiedziała,a polki tylko oo k****,chuj, eee no karyna z***biście, sebek w*********j itd