Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu ktoś z Warszawy? Yyy?

Polecane posty

Gość gość

Wiecie cwaniaki że wcale w Polsce nie jesteście największą aglomeracją w Polsce warszawa jest dopiero na drugim miejscu bo największą aglomeracją w Polsce są Katowice z całą konurbacja i mają ok. 2 mln 700 tysięcy mieszkańców i co łyso wam?

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Od lipca cała ponad 2,7 milionowa aglomeracja będzie formalnie metropolia prezydent dziś podpisał ustawę i to będzie pierwsza metropolia w Polsce... I co łyso wam cwaniaki?

Gość wypierdek
'największą aglomeracją w Polsce są Katowice' ale się uśmiałem ! BARANI ŁBIE

22:04 tak glupku jak nie Katowice to ciekawe co?

Gość wypierdek
debilu - miasto Katowice są powierzchniowo mniejsze od miasta w Zagłębiu Dąbrowskim , czyli mniejsze od miasta Dąbrowa Górnicza , czy wiedziałeś o tym IMBECYLU ?

Wypierdek ty głupku nie będziesz mnie uczyć bo jesteś idiota ja byłem dobry z geografii miałem same piątki i Katowice maja 300 tysięcy mieszkańców czyli najwięcej e województwie śląskim a dąbrowa Górnicza ma dużo mniej mieszkańców ps liczy się aglomeracja a dokładniej konurbacja (nie wiesz nawet co to oznacza) głupku chyba lepiej wiem lepiej sie doucz ps sama aglomeracja ma 2,7 mln mieszkańców i prezydent dziś podpisał ustawę o związku Metropolitarnym w Katowicach do którego 40 miast będzie należeć i mega miasto stworzą glupku które będzie mieć 2,7 mln mieszkańców i co? Zatkało? A o takim mieście jak Namysłów słyszałeś?