Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matkom jedynakow zal d**e sciska ze nie dostaja 500 plus

Polecane posty

Gość gość

Matkom jedynakow zal d**e sciska ze nie dostaja 500 plus

Gość gość
Za lenistwo nikt nie płaci

Gość gość
Dlatego sa takie agresywne na forum

Gość gość
Ja mam troje, ale żal mi trochę matek jedynaków, miało być na każde dziecko to się nie dziwię że są złe ale to nie nasza wina więc ta ich agresja jest bezpodstawna w stosunku do nas.

Gość gość
Nie mialo, bylo mówione ze na drugie i kolejne. Niech sobie dorobia, a nie zazdroszcza.

Gość gość
Hahahahaha 500zł to mój mąż dostaje za dzień pracy leszcze :D

Gość gość
Autorko, zrób sobie jeszcze dwoje może troje. Za dwa lata góra trzy zabiorą 500 i zobaczymy komu będzie d**e z żalu ściskać. Twoje córy pójdą twoim śladem i tak oto przepis na patologie gotowy.

Gość gość
Najgorzej wkurza ta zazdrość matek jedynaków że inni dostają a one nie, no hello ale większość dzieci została urodzona przed programem 500 plus więc o co kaman?

Gość gość
Moja sasiadka strasznie Zazdrośći.Niech ida do lozka i zrobia sobie dziecko, jak tak zazdroszczą. Seksu to tam pewnie nie ma, jak tylko jedno dziecko przez tyle lat.

Gość gość maria
8:49 Widzę że nie interesujesz się polityką i wypowiedziami ekonomistów ,żaden rząd nie odważy się zabrać 500+.Na zachodzie od kilkudziesięciu lat funkcjonuje pomoc rodzinom i nikt nigdy tego nie zabrał, jeżeli któraś partia odważyłaby się to zabrać to nikt by na nich nie głosował :D nie widzisz co się dzieje? PO jeżeli wygra wybory da również na pierwsze dziecko,wtedy PiS zaproponuje 600 plus! to będzie walka o pozycję w kraju ten kto da więcej ten wygra.

Gość gośćjest kkkk
Wbijcie sobie wreszcie do tych pustych łbów, że już nigdy, żaden rząd nie zabierze 500 plus. Za czasów platformy te pieniądze również mogły trafiać do polskich rodzin, ale elyta rządząca wolała wmawiać ludziom, że pieniędzy nie ma a sami robili przekręty na miliony. Zobaczcie jak głośno teraz kwicza świnie oderwane od koryta.

Gość gość
No dokładnie, tam gdzie jest jedno dziecko to znaczy że żona unika seksu. Żal mi tych mężów ale znam też takich którzy każą żonie brać tabletki a stosują również gumki Bo nie chcą wpadki,debile .A to oznacza że nie kochają żony zawsze jestem i będę takiego zdania Jeżeli mąż nie chce w ogóle dziecka lub chce mieć tylko jedno dla świętego spokoju,to znaczy że nie kocha żony i nie chce z nią mieć większej rodziny.

Gość gość
Zaraz ci napisza ze oni podatki placa bla bla, a przed 500 plus nie placili ?

Gość Zoma
8:59 W pełni popieram Twoją wypowiedź.Trafiłaś w sedno.

Gość gość
Jestem mama jedynka. Zazdroszcze bo pieniądze by sie przydaly jak kazdemu. Tyle w temacie. Milego dnia

Gość gość
Jestescie okrutne... Ja mam jedynaka, bo nie mogę mieć wiecej dzieci. Cud ze jego chociaz mam.Nie wasza sprawa dlaczego ktos ma jedno dziecko, wiec sie nie wtracajcie. I kto tu jest chamski...

Gość gość
A ile wydajesz na tego jedynaka ? Ja mam czworke to pieniadze sie przydaja. Jakbym miala jedynaka jak ty to bym nie potrzebowala.

Gość gość
Zobaczcie jak obłudna jest PO. Przed wyborami krzyczeli że 500 plus zrujnuje gospodarkę a teraz sami obiecują i to na pierwsze dziecko i niby wystarczy. To dlaczego przedtem, za ich rządów nie wystarczało? Oni dadzą ale muzułmanom których zaczną sprowadzać jakby jakimś cudem wygrali wyboru.

Gość gość
Tak mi sciska, choc nikogo nie obrazam. Mam jedno i nie nalezy mi się, a kolezanka jako niby samotna matka co nie jest prawda, pobiera pieniadze..

Gość gość
Tylko idiota pomyśli że ktoś normalny decyduje się na dzieci dla 500+

Gość gość
09.04. Nie przejmuj się, normalni ludzie nie myślą źle o matkach języków ani matkach wielodzietnych a na anonimowym forum zawsze znajdzie się larwa chcąca dokopać drugiemu. Pozdrawiam Cię :)

Gość gość
ja jestem mama jedynaka i nikomu nie zazdroszczę. Państwo daje to ludzie biorą, proste. Tylko głupiec by nie wziął. Może gdybyśmy stali finansowo gorzej to by mi się rozchodziło o te 500 zł, ale nasze dziecko ma wszystko i jakoś nie potrzebuje dodatkowych pieniędzy. Nie rozumiem tych co się tak rzucają, że oni nie dostają, bo przecież tu każda wykształcona i zarabia po 5000zł to naprawdę te 500zł aż tak wam są potrzebne...:P

Gość gość
Matki jedynaków , ale przecież nikt wam niczego nie zabrał, podatków płacicie tyle samo a jęczycie tylko dlatego, że ktoś ma trochę lepiej. Zastanówcie się nad sobą.

Gość gość
Ja nie zarabiam 5 tys, samotnie wychowuje. A kolezanka jako niby samotna matka dostaje pieniądze, choc zyje z facetem. I to jest niby uczciwe ?

Gość gość
Porabany temat i znowu o jedynakach. Znudzi wam sie to w koncu ?

Gość gość
09.12 ale takich naciągaczek jest całe mnóstwo, jeśli jest to dla Ciebie solą w oku zgłoś do opieki. Zresztą teraz biorą się za konkubiny naciągaczki.

Gość gość
i tak to oddacie i wy i wasze dzieci i w podatkach, szczególnie posrednich i wyzszych cenach

Gość gość
a poczekajcie tylko jak ceny skocza kiedy zamkna sklepy w niedziele, poczekajcie

Gość gość
Nie bede zglaszac, ale tak po ludzku czlowiek sie moze wkurzyc, jak widzi takie cos, a sam wypruwa sobie zyly i nikt mi nie da nic.

Gość gość
Tak właśnie tak tak mi żal d**e zaciska ze normalnie zaparc dostaje