Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matkom jedynakow zal d**e sciska ze nie dostaja 500 plus

Polecane posty

Gość gość
Nie hoduję drobiu. Dziś na obiad mam zupę szczawiową i fasolkę po bretońsku.

Gość gość
A ja mam na obiad kalafiorowa z paczki i placki z maki jaglanej. Matki jedynakow pewnie nic nie maja, bo w korpo siedzą.

Gość gość
o matko, cały rok d...szklic, podcierać sie prawie palcem, jeść szczaw, nosić ciuchy po rodzinie...no ale maja te symbole luksusu:D

Gość gość
Nie hoduję drobiu. Dziś na obiad mam zupę szczawiową i fasolkę po bretońsku. średnie połączenie smakowe tak swoja droga

Gość gość
Mąż ci kupił na urodziny. Tak sam z siebie, nie pytany co byś chciała dostać wyskoczył z najnowszym iPhonem. To musi być niedorozwinięty, skoro wymyślił akurat iPhona na prezent dla kobiety, która siedzi w domu, do nikogo nie dzwoni i korzysta jedynie z internetu przez wifi. Genialny prezent, to jak mój kupiłby mi np. najnowszą konsolę do gier wiedząc, że i tak nie gram, ale mogę sobie filmy na blu-rayu odtworzyć chociaż mamy normalny odtwarzacz. Zamiast kupić żonie markowe perfumy, karnet do wypasionego spa czy coś w tym stylu to ten przewalił 3,5 tysia na niepotrzebny gadżet elektroniczny :D

Gość gość
Dajcie spokój, przecież ta paniusia od rodziców w Kanadzie to ściema, "kij w mrowisko", żeby rozpętać kłótnie. Do pan piszących "teście" - nie teście, a teściowie!!! Pisałam wcześniej, ale widzę, ze sie nie dodało albo to w innym temacie, ale - jedna pisała, ze dostanie becikowe plus kosiniakowe i jeszcze 1tys za urodzenie dziecka, co to za premia ten tysiąc????

Gość gość
Dajcie spokój. Po co z nią piszecie. Matolek się nudzi i was wkreca. Niech się nudzi sama, przygłup jeden!

Gość gość
Taka narobcie sobie 5 dzieci i zalcie się na forum jak to wam ciężko ,zróbcie z siebie meczennice .

Gość gość
Pisałam prawdę, nic nie zmyśliłam. Każdy z nas żyje inaczej,każdy żyje tak jak chce i każdy ma inne zasady. Ja na telefonie siedzę non stop !nawet teraz ,bo cały czas korzystam z neta A ktoś tu napisał że ja nie korzystam z telefonu Cały czas korzystam ,piszę na WhatsApp na GG i na Facebooku. Tak, mąż nie pytał mnie, sam od siebie kupił mi taki prezent na urodziny bo widział że mam zbity ekran w tamtym telefonie i nadmieniłam mu że przydałby mi się nowy ale nie pomyślałam o tym że kupi

Gość gość
Tutaj to niezle zmyslaja co niektóre a na ulicę nie ma w czym wyjść bo porządnego ciucha nie ma :D tylko sciema w necie :D

Gość gość
A ten drugi tysiąc o który ktoś pyta dostaje się z opieki społecznej za urodzenie dziecka.

Gość gość
Ja mam w czym chodzić. Ile razy mam powtarzać rodzice z Kanady wysyłają mi ciuchy! Teraz też czekam na paczki, bo przyjdą dwie na święta.

Gość gość
Jebaj zie jalowko

Gość gość
Jedynąki Cebulaki prosto ze sraki

Gość gość
O matko, jakie teksty " ja mam telefon, a ja laptop, a mnie mąz kupił, a ja mam rosół z kury, a ja fasolkę " dzieci do lekcji ... :D

Gość gość
To matki jedynakow pisza, oslice jałowe

Gość gość
Nie, to gimbusy które nie mają ani jednego dziecka udają kogokolwiek ... "serio, piszę prawdę i na facebooku i gg i wifi mam i cały czas" litości :D :D

Gość gość
Aaaa spoko, to jeszcze tysiąc za urodzenie można z opieki wydębić, jednak kombinatorzy to maja tutaj życie jak w Madrycie:)

Gość gość
Jałowe to są mózgi takich jak ty ale ty i tak nie zrozumiesz. Tak jej niby dobrze a jadem pluje, widocznie to wcale nie takie szczęście mieć gromadke. Ja mam wykształcenie a ty jałowy mózg i pewnie byle jaka prace wiec pluj tu dalej pluj, tylko tyle możesz :D

Gość gość
dokładnie w obcym języku ani trzech zdań poprawnie nie powie jałowa mozgownica x du/pe wypiąc to każda potrafi

Gość gość
Nie mam pracy bo nie musze. Takie oslice jak ty na mnie tyraja :)