Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nitka1881

Jaki wybrać biustonosz? Co mam zrobić?

Polecane posty

Jestem BARDZO chuda, ale nie potrafie przytyc. Mam szybką przemiane materii. Wszystko jedno co zjem...i tak nie udaje mi sie przytyc,wiec ta opcja odpada. Mam małe piersi. Nie wiem nawet czy zalczaja sie do miseczki AA. W biustonoszu "szmaciakowym" czuje sie okropnie. Chciałabym tez je jakos powiekszyc chociaz o rozmiar. Pod linia biustu mam 67 cm, a na lini sutkow 72 cm. POMOCY!!! Bez biustu czuje sie okropnie...błagam was... Jakikolwiek sposób...nie dam rady tak życ...jestem bardzo niesmiała

Gość gość
Może masz problemy z hormonami? Ja też byłam chuda (same kości) biustu też nie mialam, potem poszłam do dermatologa okazało się że mam problemy z hormonami, posłała mnie do ginekologa a ona dopasowała do mnie tabletki anty, przytyłam parę kg ale dalej jestem szczupła, tylek i biust strasznie mi urósł, miałam w biuście 76 teraz mam 89. A jak nie masz problemów to proponuję żeby zakupiła najmniejszy rozmiaz z push up-em możesz dołożyć wkładkę jakby był za duży. Choć ja zawsze wolałam chodzić bez stanika, do tej pory nie noszę

Gość gość
Radzisz dziewczynie faszerowac sie hormonami? Przestan doradzac branie g****a. Moze dziewczyna ma taka budowe? A moze do diabetologa niech idzie, ale nie hormony! Z wielkoscia biustu trzeba sie pogodzic, nawet jak przytulyjesz to piersi niewiele urosną, poprostu takie masz geny, wiem cos o tym z wlasnego doswiadczenia.

Gość gość
Przeczytaj dokładnie moja wypowiedź a nie wypowiadasz sie. Napisałam że jak ma problemy z hormonami to pewnie żeby to ustabilizować lekarz przepisze jej tabletki. Napisałam też że jak NIE MA PROBLEMÓW to może kupić stanik z push up-em!

Gość Jankowski77
12.57 Sponsoruuje cie jakas firma farmaceutyczna?

Gość gość
Nie, nie sponsoruje pisze z własnego doświadczenia. Bo sama nie mogłam przytyć a jadłam więcej niż mój ojciec potem wyszło że miałam problemy hormonalne i dlatego byłam chuda deska z trądzikiem i z problemami z miesiączką

Gość gość
Jak byłam nastolatką też byłam prawie płaska, musiałam kupować powiększające staniki push-up z fiszbinami i grubymi wkładkami, w których czułam się jak w pancerzu. :O Trudno w to uwierzyć, ale biust zaczął się znacznie powiększać dopiero po 27 - 30 roku życia, a po 35 jeszcze bardziej. Od 26 roku brałam tabletki hormonalne, lub plastry antykoncepcyjne, może od tego też urosły.

Gość gość
Ale jak my tu mamy pomóc??? Nie powiększymy ci biustu, a o stanikach push-up to chyba wiesz. ?