Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakim cudem te nowe serie Klanu ktokolwiek oglada? Tam sie nic nie dzieje...

Polecane posty

Gość gość

W innych serialach typu M jak Milosc czy kiedys Plebania caly czas byly ciekawe watki...a tu? masakra... jakim cudem tyle osob to ogladA?

Gość gość
Tylko cudem. Mnie juz kilka lat temu wykończyli.

Gość gość
W ogóle ktoś ogląda to jeszcze?

Gość gość
Nikt tego nie oglada ale produkuja bo oplaca im sie zapelnic ramowke dzieki reklamom maja zysk

Gość gość
to jeszcze leci? kiedy?

Gość gość
Leci tak jak dawniej ... tylko ze tego się jyz nie da oglądać! Dzisiaj włączyłam przypadkowo i zamurowalo mnie! Pol odcinka Jerzy z jakimś starym grzybem grają w karty i rozmawiają o remoncie, jakaś dziewczyna piertoli z jakimś fagasem o wyjściu do teatru, Jacek pociesza swoją babę która miała zły sen. Zero dramatyzmu i ciekawych wątków. Równie dobrze można zrobić odcinek w jakiejś pipidowie jak pijaki rozmawiają pod sklepem o cenie bimbru i o pogodzie. No taki jest teraz poziom tego serialu. Nie widziałam tego nigdzie indziej i dziwi mnie to, bo np. M jak miłość mimo upływu lat nadal ma ciekawe wątki i tam widać staranie scenarzystów. A przecież klan kręcą tylko 3 lata dłużej niż to. Nie no dramat straszny

Gość gość
Ma się po prostu ochotę powiedzieć tym reżyserów i aktorom z Klanu: "skończ wasc, wstydu oszczędź" :/

Gość gość
Widziałam zapowiedź tego szajsu i dialogi są tak wydumane i sztuczne ze flaki skręca