Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony odszedł do innej z dnia na dzień, po miesiącu znajomości planują ślub

Polecane posty

Gość gość
Szkoda,ze nie chcialas czuć wczesniej,wówczas bys odeszla.Latwiej odejsć niz byc osoba porzuconą.

Gość gość
Serio?

Gość gość
Ja byłam z byłym narzeczonym przez 4lata. Ślub,zaproszenia, rezerwacje wszystko zapiete na ostatni guzik. Zaliczki wpłacone. Pojechałam po suknie ślubna, zapłacić za nią resztę pieniążków i ja odebrać. Mierząc ja...coś we mnie pękło. Nie zakochałam się w innym. Lecz wiedziałam,ze nie mogę wyjść za niego za mąż! mimo, ze przecież oboje tego chcieliśmy. Pojechałam di domu. Wytlunaczylam, nie zrozumiał. W tamtym momencie ja też nie rozumiałam co wogole robie. Po dwóch miesiącach ppoznałam mężczyznę,po kolejnych kilku byłam już w ciąży z zaplanowana data ślubu. Mamy dwoje dzieci,żyjemy po ślubie ponad 10lat. Różne sytuacje się w życiu zdarzają. Czasem serce i rozum płata figle.

Gość gość
Autorko, teraz nie uwierzysz, jak wielkie szczęście cię spotkało. Ale tak jest. Spotkasz mężczyznę o czystym sercu i czystej karcie i to będzie to. Opatrzność ci sprzyja, ciesz się.

Gość gość
Dlaczego wy kobiety zawsze zyczycie od razu nastepnego,lepszego,itd?Przecież na wszystko jest swój czas ! Najpierw trzeba "wyzdrowieć" po jednym zdarzeniu,by móc otworzyc sie na inne a nie klin klinem moze od razu wchodzić w inną relację? Zrobic komus i sobie kolejną krzywdę. Banalbe "Czas leczy rany" jest jedynym słusznym doradcą.Czas... A dopiero po tym niepostrzezenie moze ktoś stanie na naszej drodze. Ale może też nie ...Trzeba brac pod uwagę rózne opcje a nie snuć,ze ksiażę na białym koniu zajedzie pod nasz dom.Bo moze,jak w znanym demo,kon zdechł,ksiażę idzie pieszo i dłuuugo mu zejdzie. W przypadku autorki to akurat najlepsze co ja spotkało: sporo starszy,z bagazem (dziecko) dozywotnim,alimenty,była w tle .Na co młodej dziewczynie utrudniony start w życie z kimś?

Gość gość
Czego spodziewalas się po 10 lat starszym rozwodniku z dzieckiem? Nie mozesz znaleźć kogoś w swoim wieku i bez dziecka?

Gość gość
No widocznie nie mogla skoro iles czasu z nim była.Co za glupie pytanie "Nie mogłaś..? albo "Czego sie spodziewałaś..?"