Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masaż Kraków Częstochowa

Masaże dla Pań

Polecane posty

Gość masaż Kraków Częstochowa

Hej, witam serdecznie, mam nadzieję że mój anons zwróci Twoją uwagę. Od niedawno mieszkam w Krakowie, zajmuje się masażami zawodowo od kilku lat. Wykonuje masaże relaksacyjne relaksacyjno - erotyczne tantryczne - masaż całym ciałem Jest to oferta skierowana wyłącznie do kobiet. Tak tak dyskryminacja, no niestety mogę trochę pogrymasić w mojej dziedzinie :) Zadzwoń do mnie chętnie udzielę Ci wszystkich szczegółów. Masaże mogą być pełne bądź nie. To ty decydujesz co ma się wydarzyć. Na razie jeszcze nie posiadam stacjonarnego salonu w KRK jeśli jednak bywasz w okolicach Częstochowy tam takie miejsce posiadam. W Krakowie jestem dostępny od poniedziałku do piątku 18-23, w Częstochowie pracuje w weekendy. Zalecam kontakt dzień wcześniej. W Krakowie na razie jedynie dojazd do Ciebie ze stołem i olejami do masażu Pozdrawiam Cię cieplutko. masazekrk1990@wp.pl 605689194 https://www.olx.pl/oferta/wyjatkowy-prezent-dla-ciebie-CID619-IDlrhIa.html

Gość Homerehab
Szukasz profesjonalnego masażu w Krakowie? #masazkrakow #homerehab #masazmobilnykrakow www.homerehab.pl HomeRehab masaż mobilny Kraków – przeniesie profesjonalny salon masażu do Twojego domu. Jeżeli cenisz sobie prywatność i swój czas to jesteśmy właśnie dla Ciebie. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą masaży z dojazdem do domu oraz miejsca pracy na www.homerehab.pl – masaż mobilny Kraków MASAŻYSTA DOJEŻDZA DO TWOJEGO DOMU, SZEROKA GAMA ZABIEGÓW, WYKWALIFIKOWANI SPECJALIŚCI, MASAŻE RELAKSACYJNE, REHABILITACJA Masaż klasyczny, masaż leczniczy, masaż relaksacyjny, masaż sportowy, masaż ujędrniający twarzy, szyi i karku, wizyta fizjoterapeutyczna (opcjonalnie – kinesiotaping, porady dietetyczne, ćwiczenia rehabilitacyjne), kinesiotaping, antycellulitowy masaż bańką chińską