Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie powodzenia życiowe , zaburzenia zachowania , samotność , agresja , narkotyki

Polecane posty

Gość gość

Stres , myśli samobójcze , zaburzenia emocjonalne to wszystko mnie wykańcza :( planuje się wypiac na wszystkich na zakończenie roku , tak chce zrobić

Gość gość
Do tego depresja

Gość gość
A może zacznij się leczyć, zmień otoczenie i własne życie.

Gość gość
Nie wiem jak się leczyć , gdzie u kogo co zmienić w życiu

Gość gość
Jak zmienić otoczenie nie wiem czy też zdam jak nie to zalamie się i wk****e do końca nie chce chyba już tak żyć nie powinno być takich szkół itp

Gość gość
20:53 - psychiatra/ psycholog/ terapie, w sumie jeśli jesteś już na takim etapie, to nie masz nic do stracenia. Od psychiatry dostaniesz leki, jeśli dobrze trafi podniosą samopoczucie i uspokoją. Psycholog, terapie to powinno pomóc zrozumieć skąd sie takie stany u ciebie biorą i poukładać Ci tak w głowie, zeby jakoś lepiej zadziałało. Zmienić otoczenie, nawet wyjazd za granice, byle oderwać sie od miejsc i ludzi którzy działają na ciebie toksycznie, albo z którymi masz zdołowane skojarzenia. Nie wiem co jeszcze mogła bym doradzić. Chyba jedno zdanie "miej wyj#bane, a będzie ci dane". Wiesz, niekiedy trzeba olać wszystkich i wszystko, tylko zająć się sobą.

Gość gość
Mój terapeuta do którego chodzę matka mi każe , nie wiele mi pomaga nie mogę z nim normalnie pogadać po szkole planuje zmienić iść może do psychologa , nie mam kasy na wyjazd , zaczynam mieć fobie , nie chce mi się nic

Gość gość
A jak nie zdam to ktoś oberwie albo z tej szkoły , albo moja matka albo ja mogę iść do paki najchętniej to sam bym już ze sobą skończył jak nie chory , to kradzież , jak rok stresu nerwów to może teraz up*****le na końcu przez grubasa

Gość gość
Albo może ich okradne na koniec i się wyprowadze na bezdomnośc w c***u to mam

Gość gość
pierwszym następstwem odejścia od boga i poddanie sie dzialaniu złego ducha jest smutek,poczucie pustki i samotnosci,trwoga i strach przed przyszłoscia zamkniecie w sobie i niemoznosc kochania ,a takze najruzniejsze choroby psychiczne, nerwowe i somatyczne tracąc wiare, ludzie stacza sie jak po równi pochyłej,az w koncu dochodza do stanu w którym traktuja Boga jako najwiekszego wroga i zaczynaja go nienawidziec w niektórych przypadkach moze dosc do opentania pan bóg dopuszcza do tego by zdemaskowac obecnosc złych demonów i wezwac ludzi do nawrucenia

Gość gość
żaden ci lekarz nie pomoże tylko bóg ciebie uzdrowi obejzyj sobie wszystkie materiały na yutubie marcin zielinski . jezeli nie zaczniesz sie modlic nie wrucisz do boga będzie coraz gorzej

Gość gość
Juz po mnie dochodzę tam może powinienem witać się z nekrologiem

Gość gość
Juz dużo nie zostało było to straszne nie mam już siły

Gość gość
gość dziś żaden ci lekarz nie pomoże tylko bóg ciebie uzdrowi obejzyj sobie wszystkie materiały na yutubie marcin zielinski . jezeli nie zaczniesz sie modlic nie wrucisz do boga będzie coraz gorzej xxx A ty wrUć do szkoły i zacznij od lekcji z polskiego, obejŻyj słownik. A jak tak wierzysz w Boga, to pisz z szacunkiem, a nie od małej litery.