Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Księgowość Kpir50 opinie

Polecane posty

Gość gość

Hej - czy ktoś korzysta z księgowości w tej firmie? Jakieś opinie?

Gość gość
Jeśli dopiero szukasz biura to poczytaj na stronie http://pakto.pl/biuro-rachunkowe-online/ masz tam fajne doradztwo czym kierować się w wyborze takiego biura i jakie biura dla jakiej firmy jest najlepsze.

Gość gość
ok dzięki. czekam jeszcze na opinie o Kpir50 - mam mały sklep sprzedaż na kasie fiskalnej, interesuje mnie jak najniższa cena za księgowość...

Gość gość
fajny artykuł ale czy to racja, że w takich biurach online tak dobrze traktują klinetów? indywidualne podejście czy aby na pewno?

Gość gość
indywidualne podjećie to będziesz miał jak sobie swoją księgowa zatrudnisz

Gość gość
na forach księgowych albo firm znajdziesz więcej opinii o kpir50 i innych biurach rachunkowych

Gość Kpir50 cennik
Ile kosztuje księgowość w Kpir50 najtaniej?

Gość gość
w biurach online zależy kto CIe będzie prowadził - mnie obsługuje duża firma księgowa i nie narzekam - pełne doradztwo, wszystko na czas bez błedów i problemów.

Gość gość
bardziej zależy od osoby która CIę prowadzi niż od biura, ja kiedyś byłem w loklanym biurze małym gdzie było 15 firm i był taki bałagan że szok... teraz korzystamz biura online.

Gość gość
Outsourcing jeśli chodzi o księgowość ogólnie jest super pomysłem. :) ja korzystam z usług http://www.sygnum.pl/ - nigdy mnie nie zawiedli.

Gość gość
Ja obecnie korzystam z usług firmy http://sygnum.pl/ i muszę przyznać, że sprawdzają się znakomicie. Pełen profesjonalizm, jestem bardzo zadowolony z ich usług.

Gość Krzysztof

Napisałem skargę na biuro rachunkowe do SKWP i rozważam kroki prawne. Pan Łukasz Czyżewski w dniu wczorajszym zadecydował sam o przelaniu pieniędzy na zaprzyjaźnioną przez siebie fundację w moim rozliczeniu rocznym czym wyczerpuje znamiona rozporządzania cudzym mieniem. Wystawia również faktury za dodatkowe usługi nie ostrzagając wcześniej, że są płatne. Nie jest osobą godną zaufania, ma pretensjonalne, emocjonalne i mentorskie podejście do swoich klientów. Po sytuacji, która miała miejsca nie usłyszałem nawet przepraszam z ust tego Pana. Ostrzegam przed współpracą.