Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy każda kobieta nadaje się na matkę ?

Polecane posty

Gość gość

Czy jeżeli nie lubię dzieci i nie mam z nimi zbyt dobrego kontaktu, to znaczy ze nie nadaję sie na matkę ?

Gość gość
Ja się nie nadaję, za leniwa jestem, żeby zapierdzielać przy dziecku od rana do nocy. No, ale i tak się nie zanosi, mam już 36 lat i partnera, który o dziecku nie marzy.

Gość gość
Malo to sie w tv widzi matek ktore matkami nie powinny zostać? Nie kazda kobieta musi urodzic dziecko.

Gość gość
nie nie nie i jeszcze raz nie moim zdaniem tym którzy chcą mieć dzieci powinno sue kazać zdawać testy psychologiczne czy to w ogóle jest możliwe i czy będzie taki umieć dziecko wychowac i się nom zajac

Gość gość
Jestem matką i kocham i uwielbiam tylko swoje dziecko, inne dzieci po dłuższym przebywaniu z nimi irytują mnie wiec to, ze ktos nie lubi obcych dzieci nie jest wyznacznikiem czy nadaje sie na matke. W pracy mam do czynienia z kobietami, ktore nigdy nie powinny miec dzieci, mysla du...pa a nie glowa. Zanoedbuja swoje dzieci gdyz ciagle poszukuja faceta, jak ktoregos spotykaja, ciaza, rpzstanie i kolejne poszukiwania. Takie osoby nigdy nie powinny miec dzieci.