Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki przypał!!!! Byłam niedogolona!!!

Polecane posty

Gość gość

Na imprezie zaczęłam się całować z jednym chłopakiem, poszliśmy do pokoju, byłam bardzo pijana, ledwo pamiętam i on włożył mi rękę w majty, a ja zapomniałam, że tam się golilam z 3-4 dni temu, u mnie to już czuć ewidentnie!!! Nie wiem właśnie czy się obrzydzil czy nie, bo powiedział, że idzie po gumę i tak kilka minut nie wracał, chociaż do pokoju obok tylko poszedł, ale nie wiem moze go ktoś zatrzymal czy ktoś tam był i głupio było mu wziąć, a potem weszła koleżanka, która tam mieszka i on zaraz po niej i kazała mu się wynosić, on w tym pokoju coś zostawił i powiedział, że chce tylko to zabrać i tyle. Jaki wstyd!!! Jejku no nie planowałam takich rzeczy, byłam pijana i nie pamiętałam, że się nie ogolilam dzisiaj :( Myślicie, że może nie pamięta albo może to nie była aż taka duża wpadka, nie miałam jakiegoś gąszczu no ale kilka dni to też blee. Jak ja mu teraz w oczy spojrze?

Gość gość
No tak. Jak mu teraz w oczy spojrzysz? Dzieci, dzieci...

Gość gość
no nie przesadzaj dziewczyno

Gość gość
Problemy małolatów bawiących sie w dorosłość :-o

Gość gość
A tam, jak byl pijany to może nie ogarnął albo mu to nie przeszkadzało jak poszedł po tą gumę jednak ;) taki trzydniowy to jeszcze nie tragedia

Gość gość
To nie patrz mu w oczy tylko na rozporek!

Gość gość
To nie jest śmieszne :o myślicie, że się nie obrzydzil? Wszystko ok i będzie znowu chciał?

Gość gość
XD gimbaza