Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Troje dzieci, a jeden pokoj. Jak rozplanowac i urzadzic ?

Polecane posty

Gość gość

Dzieci maja 8 (chlopiec) , 5 i 2 latka (dziewczynki). Maja niestety jeden pokoj, ktory ma 12 metrow. Jak go rozplanowac ? Lozko pietrowe myslalam kupic dziewczynkom

Gość gość
Weź zrób sobie jeszcze jedno i wtedy będziesz mogła kupić dwa piętrowe łóżka. Masakra co za patologia :o 500+ już przyszło? piwko kupione na weekendzik dla ciebie i twojego janusza?

Gość gość
To kup raczej 3 piętrowe :o Ja pitole jak tak można żyć?

Gość gość
Napisze ci szczerze. Uciekaj z tego forum na jakieś normalne, z zarejestrowanymi użytkownikami. Chyba, że chcesz czytać takie chamskie komenty jak wyżej. Co do pokoju to nie mam pojęcia.

Gość gość
To ja wam powiem że my mamy 4 pokoje a i tak śpimy razem z dziećmi bo musimy mieć ich na oku. Nakryć w nocy, wstają pić,siku, nieraz gorączka, przeziębienie itp.Musimy być przy nich.

Gość gość
Też mam trójkę dzieci i jeden pokój i łóżko mamy trzy piętrowe czyli na samym dole jeszcze wysuwane :) a u mnie tak tak dla wredny bab i zazdrościć powiem że mam dziecko czwarte w drodze i piąte też i o boże szóste też bo będę miała trojeczki więc popatrz jak ja będę miała dobrze z 500 plus :D ale nie przejmuj ie się mieszkanie nowe też mamy ale w trakcie remontu więc wam drogie zazdrościć radzę rodzic dzieci :D

Gość gość
Te wieloródki muszą mieć wiadro miedzy nogami, a fe :o

Gość gość
Łóżko piętrowe + łóżko piętrowe z biurkiem na dole. Jakiś stoliczek na kółkach żeby dzieci miały się przy czym bawić, rysować a gdy będzie potrzebne więcej miejsca można go chować pod biurko. Szuflady pod dolnym łóżkiem piętrusa do przechowywania. Zobacz sobie program "podzielić M2", tam pokazują różne sposoby na ciasne dziecięce pokoje. No i oczywiście - zbierać na większe mieszkanie, bo o ile narazie jeszcze jakoś dacie radę to trójka nastolatków różnej płci w jednym pokoju to będzie koszmar i wieczne awantury.

Gość gość
No ja wiadra nie mam a wy kurwa zazdroście kasy czy co? Zróbcie sobie dzieci to też bd dostawać a wiadra nie mam bo mnie stac na cv na życzenie babo durna

Gość gość
Pytanie o pokój a durne baby pytają o cipke co za forum!

Gość gość
Ja nie podpowiem, bo sama mam ciasno, chociaż metraż spory i dzieci maja pokoje osobne, ale jakoś bez glowy urzadzone... odniosę się do Pani, która śpi z mężem i dziećmi razem... to dziwne. Trzeba nakryć, więc namrywam wieczorem, ewentualnie kontrolnie w nocy. Pić moje w nocy nie chcą, do toalety też nie, ale jeżeli to zawoła. A gorączka nie zdarza się co dzień. Nie rozumiem spania całą rodziną w jednym pokoju.

Gość gość
Normalnie: jak za wujka Stalina żyli: "W pokoju stał stół, na którym spała babcia. Mój sześcioletni brat spał w łóżeczku pod stołem. Rodzice spali w łóżku przy drzwiach. Druga babcia spała na kanapie. Ciotka spała na wielkim piernacie na podłodze ze swoją kuzynką, a moja siostra (wówczas szesnastoletnia), mój kuzyn (dziesięcioletni) i ja (jedenastoletnia) wciskaliśmy się między nie – nie pamiętam nawet jakim cudem. " Jeszcze i koza się zmieści.

Gość gość
gość dziś a u mnie tak tak dla wredny bab i zazdrościć powiem że mam dziecko czwarte w drodze... xxx a po polsku umiesz pisać czy już ci całkiem macica mózg zainfekowała?

Gość gość
Za hejty dziękuję. Budujemy dom, wiec to sie zmieni. Aczkolwiek napewno jakis czas dzieci w tym,pokoju spedza. Teraz najmlodsza jest z nami w pokoju. O trzypietrowego musze poszukac, ciekawa opcja, dzieki.

Gość gość
prowo a wy łykacie jak gęsi kluski :D :D :D :O

Gość gość
Łóżko piętrowe plus piętrowe z jakimś schowkiem na dole. Wtedy ta najmłodsza bedzie mogła mieć zabawki pod łóżkiem brata.

Gość gość
Prowo a wy się podniecacie. 12 metrów, 3 dzieci i pyta jak rozplanować, a jaka to filozofia w takiej klicie? wyro piętrowe plus rozkładany fotel, szafa na ubrania i szlus, bo nic tam więcej nie wejdzie więc po chó/j się pytać? Prowo jak nic

Gość gość
A po to sie pytam bo chce rozplanowac tak by miec jak najwiecej miejsca e miare mozliwosci

Gość gość
trzeba było "rozplanować" rozmnażanie na czas, kiedy będzie miejsce na dzieci... dvpy dać i narobić dzieciaków jak widać nie sztuka, i tylko tych dzieci szkoda...

Gość gość
gość dziś No ja wiadra nie mam a wy k**wa zazdroście kasy czy co? Zróbcie sobie dzieci to też bd dostawać a wiadra nie mam bo mnie stac na cv na życzenie babo durna x Nie, nie zazdroszcze bo zarabiam własną wiedzą i inteligencją, a pochwą przez taśmową produkcje dzieciaków :D Kazdego stać na napisanie cv . Swoją drogą w twoim cv bedzie masowy rozpłód tak?

Gość gość
Ja mam teraz taka sytuacje. Dwa pokoje 12 i 20m2. I zastanawiam się czy dzieciom nie oddać większego. Podstawowa zasada: ubrania do szafy, dużo półek i szafek wiszących, dziewczynki- łóżko piętrowe 140x70, chłopiec 160x80 lub 180x90, niekoniecznie piętrowe bo wszystkie zabawki upcha się na tych półkach. No i jedno biurko.

Gość gość
Ta idiotka miała na myśli cc na życzenie a napisała cv. Masakra, ale się wiedzą popisała :).

Gość gość
a nie pochwą* miało być :D

Gość gość
Dzieci sie nie planuje, tylko jak Bog da to sie przyjmuje z miloscia i wychowuje. Nie trzeba palacow do tego.

Gość gość
Ta bog, najpierw musialby byc ;) 2. zyjemy w XXI wieku, aborcja jest

Gość gość
Nie kazdy chce zabijac wlasne dziecko.

Gość gość
Dziecko? Pokaz mi gdzie morula ma prawa człowieka :D

Gość gość
Nie chcą zabijac bo im 500+ przepadnie. Coś rząd nie przemyślał swojego pomysłu, bo rozmnazac powinny sie wyzsze sfery, a nie margines. Niestety po 500+ siega tylko margines :o

Gość gość
Kobieta już ma trojke dzieci, wiec po ch.uj piszesz o aborcji ??

Gość gość
A baba to idiotka do potegi, jesli nie potrafi nad wlasna duupa panowac i sie zabezpieczyc. Tylko debilki dopuszczaja sie aborcji, tepe i puste.