Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3D chili starter środek do odchudzania

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że ejst podobno taka dieta 3d Chili, ale znalazłam ostatnio tabletki 3d chili starter. Czy któraś z was z nich korzystała? Interesują mnie efekty w krótkim czasie, tak 2 tygodnie, do miesiąca. Muszę trochę schudnąć do wakacji.

Gość gość
Ktoś coś dorzuci?

Gość gość
Nie testowałam tego 3D chili starter, ale często przychodzą mi z tym jakieś wiadomości. Ja powiem za siebie i moim zdaniem. Nie stosuję tabletek do odchudzania już od jakiegoś czasu. Głównie staram się dbać o dietę i o aktywność fizyczną. Miałam z tym duży problem, nie mogłam się zmotywować, żeby to robić, ale próbuję i jogi i medytowanai i nawet hipnozy, żeby wyrabiać w sobie takie dobre nawyki. Możesz sobie poczytać jak chcesz: http://hipnosencja.pl/blog/hipnoza/hipnoza-na-odchudzanie/ nietypowe, ale z doświadczenia wiem, że nietypowe rozwiązania cieszą się zazwyczaj największą skutecznością.

Gość gość
A może ktoś stosował ten środek do odchudzania z jakimiś efektami? Cisza?

Gość gość
Ja również jestem zainteresowana, podbijam! :)

Gość gość
Dawno temu stosowałem podobny środek, ale nie pamiętam nazwy. 3 kilo w dół, ale po czasie efekt yoyo. Natomiast to z tą hipnozą do odchudzania, szczerze mnie zainteresowało. To wydaje się mieć sens, bo przecież wtedy przestawiamy cąłkiem swoje myślenie.

Gość gość
Ja też stosowałam hipnozę i bardzo dobrze zadziałała w moim przypadku, miałam niesamowite spadki, ale co najważniejsze, to się utrzymuje, dlatego że całkiem zmieniłam swoje życie, teraz dużo biegam, spaceruję i w ogóle.

Gość gość
Ten filmik tłumaczy działalnie hipnozy do odchudzania. Na czym to polega i dlaczego właściwie działa. Polecam przetestować. https://youtu.be/vE0gzD3486s

Gość gość
Słyszałam kiedyś o diecie 3D chili, ale jakoś nie mam przekonania do diet cud, które są zbyt ogólne, bo jak byłam u dietetyka to powiedział mi, że dieta musi być dostosowana pod klienta.

Gość gość
Proszki dość drogie te 3D chili :) Stówka za jedno opakowanie? Normalnie tabletki do odchudzania po 15 zł są.

Gość Werrka89
Ceny suplementów na odchudzanie są bardzo zróżnicowane, podobnie jak ich skuteczność. Ja ostatnio kupiłam taki, który wydawał się po reklamach mieć sensowne działanie.. Wtopiłam kasę od razu na 3 opakowania. Liporedium, bo o nim mowa, nie dał jednak żadnych sensownych efektów, no może poza zaparciami -.-

Gość Rozalia 77
Ja na szczęście poszukałam opinii o nim przed zakupem, bo też miałam to Liporedium kupować i okazało się, że pełno dziewczyn pisze o takich skutkach ubocznych!

Gość Jemmmy
Dziewczyny, ja się na niego nadziałam w tamtym roku. :(( Liporedium to totalny syf, po niczym mnie jeszcze tak brzuch nie bolał..

Gość gość
Czyli zaraz... To 3D chili starter to jest liporedium? To skąd inna nazwa?:/

Gość gość
To jest chyba to samo. Ja odeszłam od środków do odchudzania, bo miałam straszne efekty jojo. 5 kilo w dół i 7 kilo w górę.

Gość gość
Pamiętajcie, tylko naturalne sposoby. Warto zadbać też o dietę i o ruch.

Gość gość
Kiedyś brałam jakieś proszki na odchudzanie, już nie pamiętam nazwy, ale były oparte o jakąś wielką dawkę tauryny i kofeiny. Co mnie po nich ściorało, to moje. Jednak odchudzania dużego nie było:/

Gość gość
Hipnoza na odchudzanie u mnie zadziałąła świetnie. Jak któraś z Was nie testowała, to z pewnością to doceni :) Pozdrawiam

Gość gość
Witam :) Cenię sobie markę Nivea, chociaż swojego czasu miałam poważne problemy skórne po użyciu kosmetyków do twarzy marki Nivea, zaryzykowąłam kupno płynu micelarnego. Płyn nie powodowął u mnie żadnych reakcji alergicznych, co dl amnie wiele znaczy. Co do samego działania płynu, mógłby byc ciut lepszy, ciut bardziej wydajniejszy. Chodzi mi o fak, że pomio iż ja się nie maluję ostro to i tak musiałam mieć dość wilgotny płatek by zaczął zmywać kolorowe kosmetyki. Za to plusami są: brak reakcji alergicznych, zapach, nawilżanie , ładny zapach, nie szczypie w oczy. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie

Gość gość
Mhm, a co ma nivea do tematu?

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. https://www.youtube.com/watch?v=FsxHPTCTCE4

Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. https://www.youtube.com/watch?v=FsxHPTCTCE4

Gość asia45x
Ja przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i też na początku sceptycznie podchodziłam do wspomagania się tabletkami ale jak sama nie dawałam rady to wybrałam to co ludzie polecają! I nie żałuję bo odkąd go stosuję mój problem z podjadaniem między posiłkami się skończył ;) Teraz nie myślę ciągle o jedzeniu ! -10kg 2 miesiące.