Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćIna123

Bardzo prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gośćIna123

Mam problem.2dni temu zaczal mi puchnac policzek.Wczoraj rano opuchlizns weszla az na oko.Od razu umowilsm sie do dentysty wczorsj na 15.Zrobil mi zeba ale zadnej ropy nie bylo i stwierdzil ze to obrzek,pytalam czy mam cos z tym robic smarowac czy cos w tym stylu,on na to zeby ochladzac.Juz mi policzrk prawie odmiekl od tych zimnych okladaow .Teraz sie budze a tu zadnej poprawy.Musi byc cos zeby przyspieszyc zginiecie tego.Prosze doradzcie czy moze jakas masc.Moze ktos mial podobny problrm.Dziekuje

Gość gośćlna123
Naprawde nikt nic nie doradzi? :-(

Gość gość
Chłodne okłady i ja bym kupiła jakąś masc na obrzęki. Najlepiej zapytać w aptece.

Gość gość
A swoją drogą dziwne że dentysta robił Ci zęba przy opuchliznie. Zazwyczaj najpierw przepisuja antybiotyk na rozgonienie opuchlizny a dopiero później leczą zęby.

Gość gość
Płukanie jamy ustnej naparem z szałwii. Jeśli nadal nie będzie efektu, idź do rodzinnego.

Gość gośćkna123
No niby mowil ze chce mi ulzyc zeby ropa zeszla dlatego robil a dopiero jak nic nie schodzilo stwierdzil ze to o brzeg..Juz nie moge na siebue patrzec :-(

Gość gość
Wyślij kogoś do apteki po szałwię w torebkach do parzenia. Płucz ostudzonym naparem. Dobry moment by się zarejestrować do swojego lekarza.

Gość gość
najpierw patrz co bierzesz do buzi,jak juz puchnie to anty iotyk no w zesniej badanie krwi moze to syf ustny a cholera wie tyz choroba :-P