Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam Proszę o poradę. Regularnie stosuję tabletki antykoncepcyjne. zawsze o godzinie 20. Pewnego przez pomyłkę wzięłam tabletkę o 11.00. Nie wiedziałam co robić,a chciałam wrócić do poprzedniej godziny więc kolejnego dnia przyjęłam tabletkę o 15.00 a następnego o 19.00 (dzisiejszej 20). Od tej pory stosuję je regularnie. Mam cykle 26 dniowe. 13 dnia zdarzył się wypadek. Partner skończył we mnie. Więc z obawy przed niezadziałaniem tabletek antykoncepcyjnych i zdając sobie sprawę, że to połowa cyklu, na drugi dzień (12h od stosunku) pobiegłam do apteki po Ellaone. Antykoncepcję przyjmuję nadal, wiem że Ellaone moglo ją obniżyć, od tamtej pory nie miałam żadnych stosunków. Czy w tym konkretnym wypadku istnieje duża możliwość wpadki? Odchodzę od zmysłów proszę o pomoc.

Gość gość
nie. Ja nie tabletki zazywalam raz rano, a raz wieczorem i w zyciu mi nie przyszlo do glowy jeszcze dodatkowo brac Ellaone czy cos...

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź. Ja zawsze właśnie brałam jak w zegarku i się strasznie wystraszyłam. Tym bardziej, że nie mam z nimi do czynienia od długiego czasu. martwię się strasznie :(