Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzka2424

Mój mąż ma chyba depresję. Co robić?

Polecane posty

Gość Zuzka2424

Witam. Mój mąż jakiś czas temu miał operację, stracił pracę. Myślał, że propozycje pracy posypką się jak z rękawa a tu cisza... To ja utrzymuje rodzinę, płacę rachunki, wspieram go, próbuje pomóc w znalezieniu pracy a on nic. Ciągle wynajduje sobie nowe choroby, chociaż wyniki ma idealne. Do żadnej pracy nie idzie bo za mało płacą, bo za ciężka itp. I najlepsze☺ To ja ponoć jestem winna tego, że on nie ma chęci do życia, bo szklanka krzywo stoi... Dziś zaczął mnie szantażować,że pójdzie mieszkać pod mostem... Wie, że ma problem ale tabletek uspokajajacych to on lokal nie będzie. Moja cierpliwość jest na wyczerpaniu. To, że jest totalnym nieudaczników to też moja wina?

Gość gość
Polecam uzdrowienie kwantowe. Bedzie brykal jak mlody.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Tu niech trafi (wojewódzki zespół neuropsychiatryczny im świętej Jadwigi ulica wodociągowa 4 Opole albo powiedz mu ze Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie Namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola Jest znany z browaru Namysłów daj mu piwa z browaru Namysłów to mu przejdzie

Gość gość
Idz do poradni zdrowia psychicznego tam lekarz psychiatra i psychologowie przyjmują na nfz.

Gość gość
Pójdę sama do tej poradni. Może coś mi doradzą, bo ja już nie mam siły "ciągnąć go za uszy do góry ". Czuję jak wysysa że mnie całą energię. A mamy jeszcze córkę, która potrzebuje normalności.

Gość gość
w poradniach psychiczych tylko mu wmowia ze jest wariatem.

Gość gość
To jest strona kolejkowa nfz

Gość gość
boze. ja sie NIGDY nie ozenie. chlop w dolku a ta go obsmarowuje przed innymi ze nieudacznik... jak pracuje to cud miod, jam noga sie powinie to sruu ze statku. ten kotonski to ma racje. same kurwy i zwierzeta bez empatii, nie mowiac o sympatii wobec 2 czlowieka, wlasnego meza!!! ktoremu sie slubowalo. gardze toba i mam nadzieje ze kafeterianki posiadaja kregoslup moralny i cie potepia.

Gość gość
Albo mu tak wygodniej. Tego nie wiesz.

Gość Zuzka2424
Mój wspaniały mąż nabrał kredytów na 150 tyś., które ja musiałam spłacić za pieniądze z tzw. majątku odrębnego. Gdyby nie moje pieniądze to nawet nie miałby na badania, nawet na zwykły plaster po operacji. Mnóstwo kasy przepuscil na trawkę. Teraz nie pali bo nie ma za co.

Gość gość
I co zero wdzięczności. .. Teraz o wszystko pretensje do mnie. Gdyby nie ja obecnie siedzialby już na wózku pod mostem.

Gość gość
Ale łachudry te babsztyle, życie jest przewrotne kiedyś karta się odwróci i zostanie wam zero.

Gość gość
matke oszukasz siostre oszukasz, ale nie kafeterian. te kredyty to bzdura bys wyszla z twarza :p

Potrzebna mu jest wizyta u psychologa i psychiatry najprawdopodobniej. Najpierw diagnoza a potem pomoc i ewentualnie jakieś leki. Jak chcesz mu pomóc to skorzystaj z pomocy tutaj http://psycholog-ms.pl/ I to na pewno nie jest Twoja wina bo on jest dorosły i sam za siebie odpowiada.