Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci są mili dla kobiety tylko wtedy gdy ona im się ona podoba

Polecane posty

Gość gość

Już tysiące razy to zauważyłam i nawet nie zaprzeczajcie, ze tak nie jest! Tylko teraz pytanie - dlaczego więc ci pier/doleni hipokryci mają czelnośność wytykać nam - kobietom - że jesteśmy miłe jedynie dla facetów, którzy nam się podobają, skoro oni robią DOKŁADNIE to samo?

Gość gość
bo faceci są hipokrytami w prawie każdej dziedzinie życia

Gość gość
Właśnie ja jako kobieta gadam nawet z brzydkimi facetami za to zauważyłam ze dla moich brzydkich koleżanek sa nie mili , dla tego mam gdzieś facetów i bawię się z dziewczynami niech hipokryci zdychaja

Gość gość
Ja zauważyłem, że brzydkie, przecietne, ładne są nie miłe dla tych brzydkich, przecietnych mężczyzn.

Gość gość
wy robicie to samo jesteś chamskie dla mężczyzn

Gość gość
"gość dziś Ja zauważyłem, że brzydkie, przecietne, ładne są nie miłe dla tych brzydkich, przecietnych mężczyzn." x czyli to tak jak wy dla brzydkich czy przeciętnych kobiet

Gość gość
Bez przesady ja jestem ładna a chłopaka mam grubasa z twarzą jak chomik i zyje nam się dobrze za to nie widziałam żeby przystojniak był z grubą

Gość gość
są bardzo chamskie dla meżczyzn

Gość gość
Jak podbijasz do chamskich to odpowiadają Ci chamskie ,trzeba podbijać do tych skromnych a nie rzucasz się na te odważne

Gość gość
gość dziś Zaskoczę cie ale często widzę jak idzie otyła z przystojniakiem to pokazuje jak kobiety patrzą na wygląd.

Gość gość
Takie brzydule chodzą z przystojniakami, że aż się łapie za głowę.

Gość gość
Bo te brzydule ich utrzymują idioto ;) znam jedną parę gruba i chudy i ona na niego robi, jak jesteś brzydki to sobie znajdź piękność na utrzymanie na pewno wielu nie będzie przeszkadzać twój wygląd

Gość gość
Ostatni widziałem laskę bardzo otyłą z wagą na ok 120kg z wysokim przystojniakiem haha

Gość gość
Może i był szczupły ale pewnie brzydki z ptasia morda ;) przystojni sa zadkoscia w polce więc mają wymagania jak stąd do kosmosu

Gość gość
nie utrzymują idioto/idiotko

Gość gość
I znowu prawiczki jęczące w komentarzach :D Czy wy w ogóle rozumiecie przekaz tego tematu? :D Ja nie bronię kobiet, piszę tylko, że Wy robicie TO SAMO! Nie wrzucajcie na kobiety, skoro nie jesteście lepsi. Prawda jest taka, ze większość ludzi nie jest miła dla tych, którzy im się kompletnie nie podobają. Nie mówię, że są wtedy chamscy, ale raczej neutralni, obojętni lub chłodni.

Gość gość
Kobiety z naturą są bardzo chamskie, wredne, puste, z przerośniętym ego.

Gość gość
Spier $$alaj nie odzywaj się tak do mnie debilu jeden Nara

Gość gość
Z twarzy wyglądał jak największe ciasteczko to pokazuje jak kobiety patrzą na wygląd i mają przerośnięte ego.

Gość gość
Zamknij tą brzydką morde nie dziewico przejechałaś się na ciachach i dalej płaczesz, że nie możesz znaleźć normalnego faceta?

Gość gość
"Kobiety z naturą są bardzo chamskie, wredne, puste, z przerośniętym ego." x Chyba facetów miałeś na myśli. To faceci są bardziej bezpośredni i chamscy. Już nie mówię o tym gdy dostaną kosza - wtedy dostają szału i małpiego rozumu. Spójrz chociażby na kafe jak się śmieją z grubych kobiet i je wyzywają. Kobiety jakoś nie obrażają grubych czy brzydkich facetów.

Gość gość
Nic dziwnego, że polki mają przerośnietę ego jak nawet brzydką mężczyźni komplementują to co sobie może taka pomyśleć? że jestem piekna, boska, cudowna, mogę mieć każdego!

Gość gość
i znowu ten debil od tych "ciach" :D:D:D zaraz znowu zaśmieci temat swoimi debilnymi wynurzeniami... :O 🖐️

Gość gość
Lepiej być prawiczkiem niż wyruchaną ropuchą z chorobami wenerycznymi.

Gość gość
Cooo? ? Faceci nawet największe pasztety podbijają do największych barbie a później zdziwieni ze dostają kosza : /

Gość gość
gość dziś Mam na myśli wszystkie Polki to widać po forach jak każda chwali się jaka jest piekna, boska, cudowna, najpiekniejsza na kuli ziemskiej.

Gość gość
weź się nie ośmieszaj już z tymi "ciachami" kretynie, bo dla ciebie "ciachem" to jest facet i 5/10 (pamiętam twoje oceny zdjęć), skoro sam jesteś skrajnym brzydalem :O

Gość gość
gość dziś Popatrz tez na twoją płeć jak śmiejecie z prawiczków, z brzydkich, przecietnych mężczyzn, ci którzy zarabiają mniej niż 4000zł miesiecznie itp.

Gość gość
Nikt się nie śmieje z prawiczkow; ) najczęściej z prawiczkow śmieją się inni faceci którzy to mają za sobą

Gość gość
gość dziś Nie podbijamy wy podbijacie do najwiekszych ciach w okolicy mimo, że jesteście paskudne to pokazuje jak kosmiczne, nierealne mają wymagania kobiety. Tutaj aż 90% chwali się uroda jakby była miss universe.