Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Furagina której z was maluch przyjmował 2msc niemowlę kto wie proszę o radę

Polecane posty

Gość gość

Mój maluszek miał niewielkie zapalenie moczu dostał furagine. Kilka dni po zakończeniu antybiotyku poszłam z jego moczem na badanie. Prędzej miał 25leu teraz żadnych więc wszystko powinno być ok. Jednak dziś od rana czuje u niego brzydki zapach moczu taki hmm ostry? Nie wiem czy to może po tej furagine organizm się oczyszcza? Czy któraś z was miała podobnie?

Gość gość
Chyba u mojego bobasa tez tak bylo na poczatku i siuski byly mega zolte, ale radze jednak isc do pediatry i koniecznie powtorzyc badania moczu, posiew moczu i warto zrobic bad z moczu krysztalkow wapnia. My jeszcze badamy poziom wit D w organizmie.

Gość gość
Up bardzo prosze może ktoś wie. Dziś do lekarza się nie dostałam. Jestem młodą mama niedoswiadczona i zastanawiam się już czy nie jechać na Izbę przyjęć.

Gość gość
No to pediatra dopiero w poniedziałek :/ jechać na pogotowie? Dziecko jest wesołe wyniki wszystkie dobre (z poniedziałku) a dziś mocz tak intensywnie pachnie nie wiem czy to amoniak ale ostry zapach w sumie to dwa razy poczułam. Martwię się bo ja z reguły bardzo panikuje.

Gość gość
Do domu nie mozesz lekarza wezwac?? Albo zadzwonic??? Ew na dorazna jechac po 18