Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość1

nie macie pojęcia jak mi jest źle

Polecane posty

Gość gośćgość1

cały czas chce mi się płakać, nawet w pracy jak sobie pomyślę o moim życiu to zaraz mam łzy w oczach. Nie mogę zrozumieć dlaczego to wszystko czego pragnę omija mnie szerokim łukiem, a inni mają to bez żadnego wysiłku i nawet nie potrafią tego docenić. Jeden człowiek mógłby odmienić moje życie, przywrócić mi radość i chęć do życia. Tylko że ten człowiek nie chce się w moim zyciu pojawić :(

Gość gość
kasa ladny wyglad i zdrowie moje i rodziny to jest priorytety. przez tyle lat bezrobocia jestem max spragniona i sfokusowana na kasie, jej zarabianiu, oszczedzaniu, ewidencjonowaniu wydawania, jara mnie jak mam pelne konto. uwielbiam pieniadze

Gość gość
nie rozumiem czego więc ci potrzeba

Gość gośćgość1
miłości potrzebuję, kogoś kto mnie pokocha :( nawet nie wiem jak to jest się do kogoś przytulić

Gość gość
co ty gadasz jak mi sie co chwila zmieniaja zauroczenia. nie bylabym stala w uczuciach to lepiej nie ranic faceta w stalym zwiazku. moj zwiazek z kasa rodzina i gustawem jest za to swiety i nierozerwalny :P

Gość gość
potrzebujesz milosci aha to proste nic trudnego a jesteś ładna? tak tylko pytam i ile masz lat

Gość gośćgość1
28 lat, brzydka nie jestem ale nikt mnie nie chce :( i to wcale nie jest proste żeby to zmienić

Gość gość
autorko a ile ten człowiek ma lat?

Gość gość
to przyjedz do mnie pójdziemy na miasto i znajdę ci faceta kilku a ty wybierzesz później który będzie ci się podobał

Gość gość
spierdalaj. nie chcialoby mi sie mieszkac z facetem, prac mu, gotowac i zeby mi pier.dolil za uchem. odzwyczailam sie po 3 i 1/2 r od takiego zycia. lubie sobie w samotnosci wypoczywac

Gość gość
pierze pralka .są restauracje moja zona nic nie robi

Gość gośćgość1
napisałam człowiek tak ogólnie, nie ma żadnego konkretnego :( był jeden i myślałam że w końcu się uda a znowu skończyło się zanim się tak naprawdę zaczęło :(

Gość gość
nie nic gorszego niż samotnosc

Gość gość
mam w dupie twoja ku.rwe zone bur.ku :D sspierdalaj

Gość gość
zastanawiam się skąd taka frustracja taka u ciebie

Gość gość
Nawet nie wiesz, jak bardzo Cię rozumiem! Mam tak samo. Albo i gorzej, bo jest ktoś, kogo kocham bezustannie od kilku lat niespełnioną miłością. Chce mi się płakać, jak myślę o swoim życiu. Wszędzie szczęśliwe pary, każdemu układa się w każdej dziedzinie życia, ludzie się po kolei zaręczają i żenią.. A ja wciąż sama, samotna, nieszczęśliwa i nie mogę nawet spojrzeć na faceta żadnego, bo wciąż kocham tamtego.. to jest dopiero tragedia. W ŻADNEJ dziedzinie życia mi nie idzie. Zdrowie mi szwankuje, pracy fajnej nie mogę znaleźć, na studiach ciężko mi szło.. w miłości też mi się nie układa.. to nieuczciwe, że niektórzy mają wszystko, a niektórzy nic.. niech im się układa, ale też bym w końcu chciała poczuć, jak to jest, gdy jest się kochanym ze wzajemnością.. po prostu tyle.. a tak to lata lecą i ciągle to samo, smutek i samotność bez zmian

Gość gość
Jak chcesz wygrać na loterii, musisz kupić los. Czyli musisz coś stracić, bo los kosztuje, żeby wygrać, albo nie wygrać. Jeśli chcesz osiągnąć coś w życiu, to też musisz coś zainwestować, stracić, nie mając nadziei, ze to się opłaci. Po prostu musisz kogoś znaleźć, a to kosztuje, czasem czas, czasem jakieś pieniądze, bo trzeba na spotkanie dojechać. Musisz też mu trochę zaufać, wtedy będzie dobrze. A ty chciałabyś coś mieć, ale się boisz, może po prostu nie chcesz ryzyka? Tak, to się nie da. Żeby wyjąć, najpierw trzeba włożyć, bez gwarancji, że się wyjmie. Tak to jest w życiu. Niektóre mają więcej, niż ty, ale one nie boją się ryzyka i tego, że czasem może zaboleć. I co, poboli, zagoi się i znów powinnaś próbować. Do skutku, inaczej się nie da.

Gość gość
chce zebys zdechl psie. nalezy ci sie

Gość gośćgość1
nawet teraz siedzę przed tym komputerem i łzy mam w oczach :( coraz gorzej ze mną :( kiedyś to jeszcze chociaż się łudziłam że może kogoś poznam i będę szczęśliwa a teraz nawet tego nie mam. Nie potrafię już w to wierzyć :(

Gość gość
daj mi spokoj zaden szmaciarz nie przebije tego skur.wysyna burka. szmaciarz byl bezkonkurencyjny

Gość gość
błąd podstawowy jak się na przekór wbrew wszystkiemu kocha kogoś bez odwzajemnienia to można mieć pretensje tylko do siebie.Tak się nie robi to przecież nienormalne wszystkie znaki na niebie pokazują ci ze ta osoba nie jest dla ciebie dla twojego dobra a ty dalej się upierasz i rujnuje sobie życie

Gość gośćgość1
gość dziś ale z kim mam zaryzykować, komu mam zaufać skoro nikt się mną nie interesuje ?

Gość gość
Masz 28 lat dojrzała z Ciebie kobieta

Gość gość
ten szmaxiarz mnie sledzi od wielu lat. owiniety pikus wokol mojego palca, wiec ne bylabym tego taka pewna :D

Gość gośćgość1
no i co że dojrzała kobieta? nawet 16 latki mają większe doświadczenie z facetami ode mnie, ja nawet w życiu na randce nie byłam

Gość gość
Mam tak samo Kobieto

Gość gość
Jesteś pewnie dziewicą

Gość gość
Znajdziesz chłopaka

Gość gość
to przyjedz do mnie w drugi dzień świąt pójdziemy do klubu ale do łóżka cie nie wezmę bo mam zone

Gość gość
Kobieto