Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość1

nie macie pojęcia jak mi jest źle

Polecane posty

Gość gość
Tnie moje komentarze wybacz

Gość gość
Pozwól sie poznać jako fajna wolna kobieta

Gość gośćgość1
znajdę chłopaka, no na pewno :( do tej pory nikogo nie poznałam to już tak zostanie, coraz starsza jestem a młodych otwartych dziewczyn teraz pełno jest. Nikt na mnie nawet nie spojrzy już bo po co komuś taki ktoś jak ja? bez doświadczenia, nieśmiała i do tego nie najmłodsza

Gość gość
Ja niestety czuję się tak samo :( tzn. może niezupełnie bo jednak byłam w paru związkach ale one się nie udawało, teraz znów byłam zakochana a on mnie oblał, czuję się z tym strasznie bo nie dość ze to straciłam to uderzyło to też w moje poczucie wartosci

Gość gość
burek i zona, ten gorcek :D dojrzala kobieta jest kolo 35 idioto do 65. do 35 jest mloda kobieta idioto. od 21-35.

Gość gość
Widzisz mam 27 lat, też szukam kobiety, ale nie pierwszej lepszej rozumiesz

Gość gość
Rozmawiaj na portalach z ludźmi

Gość gość
Powiedz mi olewałaś chłopaków?

Gość gość
Ja uciekam i nie przejmuj sie

Gość gość
haha nigdy nie skalam sie netowymi randkami. pustaki tlenione mysla ze na tinderze poznaja normalnego faceta. chyba bzykacza oblatywacza, a te mysla o ksieciu. jak bardzo potrafia sie upodlic i ponizyc niektore mlode kobiety by tylko szybko zapelnic luke w swoim roboczo-serialowym zyciu po jednych portkach. och bo samej to sie nic nie znaczy, och bo juz wszystkie kolezanki ze wsi 23 letnie wychodza za maz. o jej. nie moge tak zyc, rodzice mnie nie kochali. oj jej zrobie loda gostkowi ze snapa byle tylko mnie pokochal. ojojoj :D

Gość gość
jesssu nie moge tak zyc. 4 miesiace temu wzielismy slub, zaczelismy wspolzyc jak bozia przykazala po slubie. rowniez zgodnie z naukami KKK nie mieszkalismy razem przez te 3 lata chodzenia/narzeczenstwa. o boze, 4 miesiace wspolzycia i nie jestem zaplodniona. dostaje depresji. latam co miesiac na monitoring. znalazlam sobie juz 30 niedoborow potencjalnie rzutujacych na moja niemoznosc zapylenia. boze to napewno we mnie jest defekt. on na pewno jest zdrowy. a nawet jesli.. przeciez nie zaproponuje mu badania spermy, jeszcze gotówby mnie porzucic w zlosci i powrocic do mamy.. moze zaczniemy robic to na podwieszanej hustawce, moze wtedy splynie na mnie laska plemnika. nie moge z nim zyc bez dziecka. bez dziecka jestem jalowa jak pustynia. na chooy mi 3 kierunki studiow jak nie mam bobasa. nie po to wychodzilam za maz by zyc z nim sam na sam...