Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieoświecona

pytanie o monitoring

Polecane posty

Gość nieoświecona

Hej, niedawno zaczęłam swoją pierwszą pracę, chciałam się dowiedzieć, jak wyglądają kamery w pomieszczeniu? Tzn wiem, że takie okrągłe to na pewno jest kamera, ale nie wiem, czy takie białe, kwadratowe, z ekranem i czerwoną diodą również? Czy to tylko czujniki ruchu? I w ogóle do czego służą czujniki ruchu?

Gość gość
Jak sama nazwa wskazuje reagują na ruch. Coś chyba kombinujesz w tej pracy zmyszkować, skoro robisz takie rozeznanie gdzie są kamerki.

Gość gość
Tak, oczywiście.

Gość gość
Nie dostałam odpowiedzi na pytanie, tylko jak zwykle posądzenie. Ach ci rodacy. :) Miarka nie moja, może twoja. ;)

Gość gość
na bank korytarze. a czy pokoje moga miec monitoring i moge byc o tym niepoinformowana?

Gość gość
20:10 Nie dostałam odpowiedzi na pytanie, tylko jak zwykle posądzenie. Ach ci rodacy. usmiech.gif Miarka nie moja, może twoja. oczko.gif x No to mało inteligentna jesteś 1) że nie wiesz do czego tamto służy mimo iż znasz nazwę 2) nie potrafisz sobie tego wygoglować 3) nie dostrzegłas odpowiedzi na temat

Gość gość
Daruj sobie ;) idź ćwoczyć gdzie indziej. :)

Gość gość
Pytanie brzmiało jak wyglądają kamery i pytałam o to, czy obecnie kamerami są tylko te okrągłe, czy również kwadratowe białe. Naucz się czytać ćwoku i mędrkuj gdzie indziej :) Powyższa odpowiedź też jest moja, jakbyś pytał. ;)

Gość gość
myslisz ze szef mnie podglada w kiblu? woops, dobrze ze bobra gole. ale moze przestane w takim razie tam stolca oddawac.. i faktycznie zrzuce 3 kg z brzucha. bo jeszcze gotów nie zaopiniować mi pozytywnie premii..

Gość gość
Mówiłam, że jestem zielona, dlatego pytam. No ale się nie dowiesz.

Gość gość
gość 2017.04.07 ...Pytanie brzmiało jak wyglądają kamery i pytałam o to, czy obecnie kamerami są tylko te okrągłe, czy również kwadratowe białe. Naucz się czytać ćwoku i mędrkuj gdzie indziej usmiech.gif... x Wyobraź sobie MATOLE, że kamerą może być wszystko, włącznie z "gwoździem" na którym wisi kalendarz. Jak będą chcieli cię sprawdzić, to zamontują dużą atrapę kamery dla zmyłki i miniaturkę w odpowiednim miejscu. Sam takie monitoringi znajomym montowałem, więc doskonale wiem o czym piszę :P.

Gość marek

Jak ja kupowałem kamerkę i sprzęt do monitoringu to skorzystałem z oferty sklepu www.virtualeye.pl. Głownie dlatego, że sprzedawca mi wszystko dokładnie wytłumaczył, powiedział co i jak, co do czego służy i na co zwracać uwagę. Dzięki temu kupiłem sprzęt z którego jestem zadowolony.