Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszczę koleżance męża lekarza, mam beznadziejne życie

Polecane posty

Gość gość

Ona dentystka, willa, Porsche, Volvo, wszystko bez kredytu. Ja z mężem skończyliśmy też bardzo trudne studia - analityke medyczną i zarabiamy 3600 razem, o mieszkaniu nawet nie ma co marzyć, a co dopiero takie luksusy. Wiedziała jak się ustawić głupia malpa

Gość gość
Życie jest niesprawiedliwe

Gość gość
i czego ty narzekasz??? ja mam 35 lat,mieszkam z rodzicami,zapier*alam w markecie na pol etatu....chłopa brak:((( od dawien dawna wiadome bylo ze stomatologia to najbardziej dochodowy i oplacałny kierunek...moglas tam isc.:)

Gość gość
To, że oni oboje skończyli studia płatne, rodzice obojga są lekarzami i dali im po 200 000, ja takiej szansy nie miałam

Gość gość
Za to Twoje dzieci będą mieć zajebiście z górki. Łatwiej im będzie super napisać maturę, żeby się dostać na BEZPŁATNĄ medycynę+ będziecie mogli im opowiadać jak ona się przeplata z analityką medyczną, przez co łatwo będzie im się studiowało i będą dobrymi specjalistami.

Gość gość
A ja jestem żołnierzem, za żadne studia nie płaciłem, co więcej dostawałem na nich 1500 zł co miesiąc, mieszkanie i wszystko za darmo, teraz mam 34 lata i w tym roku emerytura. Ale nie wiem czy się zwalniać bo i tak w robocie robię to co zawsze, czyli nic.

Gość gość
Idąc na studia, wiesz ile będziesz zarabiać w zawodzie. Ratownictwo, pielęgniarstwo - to też trudne studia, męcząca praca, a zarobki dziadowe. Niestety tak było, jest i w najbliższym czasie będzie....

Gość gość
żryj gó\wno szmato 💤

Gość gość
gardzę tym swoim frajerzyną zresztą już rogi przyprawiam...pieprzony analityk medyczny badający cudze siuśki. już nawet śmierdzi nimi...

Gość gość
kasa nie daje szcześcia! tyle w temacie