Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kobietą i mam poglądy prawicowe, nacjonalistyczne, antylewackie

Polecane posty

Gość gość

Widzę, ze jestem chyba jak igła w stogu siana... ostatnio pokłócilam się z koleżanką o ukraińców w Polsce... ona nawet nie wiedziala że prezydent jest potomkiem ukrainca, nie wie co to był wołyń, stwierdziła że czytam za dużo stron o ''teoriach spiskowych'' i gadam głupoty, bo ona zna ukrainca i ukrainke, studentów i bardzo ich lubi, jakie to oni imprezy nie robią Nie jestem tolerancyjna w sprawach religii, w ogole to słowo ''tolerancja'' to taki zatykacz ust, media wmówiły ludziom że tolerancja = cool, wszystko trzeba akceptować... Nie jestem katoliczką, ale dlaczego u nas można budować meczety a w Arabii nie ? jedynie Dubaj się ugiął presji i zbudowali kościół katolicki, oczywiście dyskretny, żadnego krzyża, dzwonu. Nie podoba mi się obecny socjalistyczny rząd wspierający patologie i biedote zamiast normalnych ludzi, drobni przedsiębiorcy są gnębieni ZUSem, portugalska Biedronka rozrasta się w najlepsze, co z tego ze 95% produktów polskich skoro Jeronimo Martins dyktuje warunki i ceny dostawcom oraz producentom ? Nie podoba się to nie bedzie waszych produktów u nas, jakość i rzekomo niskie ceny w Biedrze to fikcja. Kościół katolicki też wspiera patologie, w sumie dla nich to lepiej, ciemnotą łatwiej kierować, a na boku pralnia pieniędzy (kuria warszawska na przyklad zalozyla spolkę z prywatnym koncernem budowlanym BBI i będą budować 170 metrowy biurowiec z mieszkaniami i hotelem, zyski pół na pół pechowiec.gif ) Wkurza mnie to wszystko :( W Europie chyba tylko Putin ma jaja i prezydent Czech, który dba o interesy Czechów, nie bał się powiedzieć Merkel żeby sobie zabrała imigrantów do siebie skoro ich zapraszala, w Czechach żadnych obcych nie bedzie, a my z podatków dopłacamy dla ukraińców zeby sie osiedlali pechowiec.gif To chyba nie jest temat na Kafeterie, bo was interesuje tylko seks, kosmetyki i ciąże :/

Gość gość
przestann ty niedo/ruch/ana szmato zaśmiecać forum !!! brak ci muzułamnskiego bolca w dziurze, raz dwa byś sie uspokoiła

Gość gość
Stop Islamizacji Europy ! x ty katolicki debilu, islamiści represjonują i islamizują a takie europejskie gnoje jak ty potrafią tylko wklejać linki, piszczeć, rzucać się jak małpa na forach, robić minuty ciszy, wklejać flagi na fejsbuka :O won katoliku podpalać meczety ! pajacu tylko linki wklejac potrafisz, to jest twoja walka z islamizacją ? Europa bedzie islamska, podobnie USA, taki jest plan NWO, nic z tym nie zrobisz, katolicyzm upada, po smierci Franciszka bedzie papiez z afryki ktory oleje calkowicie świat zachodni