Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wahajaca sie

Sama nie wiem co czuje

Polecane posty

Gość Wahajaca sie

Pisze tutaj bo miotam sie sama ze soba juz ponad miesiac i potrzebuje zeby ktos podszedl do tej sprawy obiektywnie.. Trzy miesiace temu poznalam chlopaka w moim wieku (22 lata). Bylam oczarowana, dbal o mnie, widac bylo, ze mu zalezy i angazuje sie coraz bardziej. Wszystko potoczylo sie bardzo szybko i w sumie to nawet nie wiem kiedy oficjalnie zostalismy para wlaaciwie malo sie znajac. Po niecalych dwoch miesiacach zaczelam dostrzegac ze nie ciesza mnie juz tak rozmowy z nim , nie czekam na jego telefony, zaczely mnie uwierac niektore jego wady, rownoczesnie kiedy sie z nim widzialam to czulam sie bezpiecznie i momentami na prawde szczesliwa. Powiedzialam mu o tym bo bardzo sie z tym meczylam widzac jak on angazuje sie coraz bardziej. Po trzech tyg takiego miotania sie zerwalam z nim tak na prawde nie bedac pewna tej decyzji. Teraz nie mamy zadnego kontaktu a ja nadal sie zastanawiam, momentami chce chwycic za sluchawke i zadzwonic bo wydaje mi sie, ze za nim tesknie. Boje sie, ze za wczesbiej odpuscilam pod presja i cisnieniem, ze moze mialo szanse rozwinac sie z tego cos wiecej. Bardzo mnie to meczy. To byl moj pierwszy chlopak. Czy ktoras z Was miala kiedys podobnie? Prosze o szczere pomocne komentarze.

Gość gość
Ty szmato