Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

głupi problem koleżanka a samochód

Polecane posty

Gość gość

Może głupi problem, mam od 2 lat samochód, koleżanka samochodu nie ma, ale nie w tym problem. Jeśli umawiamy się gdzieś na przyklad do kina, na jakaś kolacje, na bilard - cokolwiek, koleżanka nigdy nie chce się umawiać np o 20, tylko o 17, bo mówi, że potem trudno jej wracać do domu, a ja to mam dobrze, bo mam samochód, więc mogę wracać do domu nawet o 24. Głupio to może brzmi, ale naprawdę to jest problem. Co jej odpowiadac? Czuję się nieraz winna, że ja mam auto a ona musi sie do domu tłuc autobusem.

Gość gość
dopytuje się mnie od czasu do czasu czy nie mogłabym kupić większe auto? bo gdyby było większe to ona by miała gdzie wygodnie seks uprawiać ze swym facetem. przykro mi z tego powodu ale na większe mnie nie stać

Gość gość
Daleko od Ciebie mieszka:? pewnie sugeruje, że mogłabyś ją zabierać.

Gość gość
13:11 ty bajkopisarko, to mój temat więc się łaskawie odpinkol i lekcje odrób trolico mała

Gość gość
gość dziś Daleko od Ciebie mieszka:? pewnie sugeruje, że mogłabyś ją zabierać. xvxvxvx O to na pewno nie chodzi. Mieszkamy akurat w kompletnie innych stronach miasta.

Gość gość
No zazdrości. Irytuje Cię to albo zwróć jej uwagę albo ogranicz kontakty.

Gość gość
13:18 Ograniczyłam, ale przecież co jakiś czas wynika jakieś wyjście np na ten bilard, mówie jej chodzmy na 20 - ona nie chce, bo po 22 trudno jej się dostać do domu, zadko jeżdża autobusy. Kino to samo. Nie możemy pójść na seans 19-22 tylko najlepiej na 15 czy 16 po południu, wtedy wszystko kończy sie o 18tej, 19tej i jej to odpowiada.

Gość gość
A ja chciałabym sie w końcu spotkać później a nie tak w środku dnia. W środku dnia to sie możemy umówić na zakupy albo na spacer po parku. A jakieś gadanie przy kawie, kino, albo nawet iśc potańczyć itd - to wieczorem, ale wieczorem około20 a nie, że wieczorem o 16-17

Gość gość
ogranicze kontakty bo wyśmiewa się ze mnie , że niby taka pani ma samochód a jeszcze dziewica nikt jej nie chce i do tego analfabetka

Gość gość
Analfabetka to ty jestes podszywie

Gość gość
A gdzie ona mieszka? Nie może pojechać taksówką? Przecież na tą kawę nie umawiacie się codziennie.