Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suknia ślubna

Polecane posty

Gość Panda_Joanna
5 tysięcy to spokojnie właśnie starczy na suknię od Violi Piekut. Będziesz miała na wymiar. Warto szczególnie wtedy, gdy masz nietypową figurę. :)

Gość gość
Tak, ja swoją zamówiłam już u Violi Piekut z jej nowej kolekcji z 2018 roku. Jest koronka, jest zwiewna, wszystko to co chciałam i wyobrażałam sobie jako swoją wymarzoną suknię.

Gość gość
Cudne suknie mają w salonie Magdalena w Olsztynie. Można tam wybierac godzinami, bo sukien jest naprawdę ogrom, to największy salon w okolicy. Ja wybrałam tam przepiękną sukienkę od Daniela De Marino, sprawdźcie sobie kolekcję http://magdalena.olsztyn.pl/suknie/daniela-di-marino/ Moja to pierwsza z lewej w drugim rzędzie, uważam, że bardzo oryginalna.

Gość gość
teraz jest idealny moment na kupno sukni ślubnej :) u Violi Piekut w atelier na Okrzei mega promocja - 70 % :) można złowić suknię marzeń :)

Gość Gilon

Moja suknia od Nabli była dopasowana do sylwetki ale w żaden sposób nie krępowała ruchów. Po prostu w tym fasonie czułam się najlepiej. Te propozycje są bardzo ciekawe ale nie każda przyszła panna młoda będzie w nich dobrze wyglądała.