Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beti1111

Rozkochany facet

Polecane posty

Gość Beti1111

Ok. pół roku temu poznałam faceta w wieku 31 który się we mnie zakochał i własnie miesiąc temu mi to powiedział. Wydało mi się to dosyć dziwne, bo spotkaliśmy się może z 30 razy na randkach, nigdy nie było między nami seksu, a jedynie pocałunek w policzek czy dotykanie za rękę. Ja mu powiedziałam, że nie wiem co czuję, bo tak faktycznie jest, ale od tego czasu on ciągle, próbuje mnie podpytać co o nim myślę, jaki jest nasz status itp, a ja ciągle nie wiem, poza tym mam 26 lat więc mam jeszcze sporo czasu. Ale on dalej tylko patrzy na mnie tymi maślanymi oczami. Co mam robić? Powiedzieć mu że go kocham, nawet jeżeli tego faktycznie nie czuję? Czy jak mu nie powiem, to on przestanie się ze mną umawiać? Facet jest fajny - przystojny, ma samochód, mieszkanie, dobry zawód, szanuje mnie, pomocny - np przyjechał naprawić kran o 10 wieczorem, może takiego więcej nie trafię. Ale czy mam mówić coś czego nie czuję? Poza tym boję się że jest starszy od mnie - może szybciej się zestarzeć, po 30stce faceci mają też problemy z seksem, a ja go jeszcze nawet nie przetestowałam.

Gość gość
26 lat i sporo czasu? :D stara dupa i tyle :D

Gość gość
Ty szmato bez wiary

Gość gość
"Powiedzieć mu że go kocham, nawet jeżeli tego faktycznie nie czuję? " X Chyba oszalalas :o

Daj sobie trochę czasu, odpocznijcie od siebie, nie spotykajcie się przez kilka dni ani nie piszcie. Zobaczysz wtedy, jak będzie Ci bez niego. Jeśli nie jesteś pewna swoich uczuć to nie okłamuj go mówiąc, że go kochasz. Być może tylko dobrze czujesz się w jego towarzystwie i chcesz być adorowana i podoba Ci się sposób, w jaki Cię traktuje? Przez ten nie dopuściłaś jeszcze do pocałunku, to też może być zastanawiające. Mam nadzieję że się ułoży po twojej myśli :) + mogę liczyć na pomoc w moim problemie? :)

Gość Beti1111
A jeśli on zrezygnuje ze starania się o mnie jak będę chciała chwilę przerwy? Czy zawsze tak jest że od razu wiadomo czy się kogoś kocha czy nie?

Jeśłli mu na prawdę zależy to tak szybko nie odpuści. Powinien zrozumieć że potrzebujesz odetchnąć. Myślę że nie zawsze wie się od razu, ale warto mieć czas na przerwę, wtedy łatwiej myśleć :)

Gość gość
kilka dni temu był temat z hydraulikiem, obciągnełaś mu wkońcu? umówiłam się z dobrym kolegą żeby mi komputer naprawił a wiem że on to ma w malutkim palcu i zastanawiam się jak mu się odpłacić bo pieniędzy on ode mnie nie weźmie a jest wolny 26lat i nieszczęśliwie zakochany, kiedyś ledwo zmusiłam go do seksu

Gość gość
Ty k u r w o chłodząca

Gość Beti1111
No ale czy w ogóle warto wiązać się z facetem ponad 30 lat? Niedługo a może nawet teraz będzie miał problemy z seksem.

Gość gość
30 lat i problemy z sexem hahahahaha