Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moim zdaniem nie ma na świecie równowagi dobra i zła

Polecane posty

Gość gość

Więcej jest zła, zło z definicji zwycięża. Dobry człowiek nie zabije drugiego człowieka, a zły zabije. Na świecie istnieje coś w rodzaju równowagi wygranych (źli ludzie) i przegranych (dobrzy ludzie). Ci źli mają lepiej - chrześcijanie z początku mordowali w krucjatach, teraz nikogo nie mordują i przez to islam zwycięża (islam, który najpierw właśnie był religią pokoju, a z czasem stał się religią wojującą).

Gość gość
Ja uważam, że każdy osobnik alfa powinien zabić żeby czuć jak to jest, taki jest przywilej lepszej połowy. Nawet jeśli będzie to staruszka bądź dziecko to warto poczuć jak pięknie nóż wchodzi w ciało i człowiek zamienia się w ścierwo.

Gość gość
Wypie****alaj śmieciu.

Gość gość
Tobie śmieciu nigdy nie będzie dane dostąpić tego zaszczytu. Gdybym miał cię w zasięgu ręki szmaciarzu to bym cię zadźgał albo przegryzł tętnicę, a dopiero potem bym się wysrał na groby twojej rodziny.

Gość gość
ukrywaliśmy z koleżanką jej ciąże wakacyjną. wpadkę a gdy urodziła to utopiliśmy niemowlę i zakopaliśmy , myślę , że inicjację już za sobą mamy

Gość gość
Takie gó\wno jak świeży płód to nie jest człowiek i się nie liczy. Trzeba zaszlachtować jakiegos starego knura albo szmatę a moim celem jest zabicie prostytutki, i to nie jednej, już mam na roksie upatrzone kilka szmat do odwalenia.

Gość gość
a przemyślałeś już koncepcje czy najpierw wyruchasz a potem zaszlachtujesz czy najpierw zaszlachtujesz a potem je wyruchasz?

Gość gość
Ja się brzydzę szmatą. Cios młotkiem w oko aż wypryśnie i szmata wtedy elegancko zdycha. To jednak prawda czego uczyli nas w wojsku, że atak na oczy jest śmiertelny. Ale to trzeba zrobić z podjobem, najlepiej młotkiem pier\dyknąć prosto w gałę i cześć, szmata zdycha.

Gość gość
wiem coś o tym wykrawaliśmy żyletkami oczy dzieciakom czarnym czyli małpkom afrykańskim na misji pokojowej

Gość gość
To po co się pienisz? Kto raz zasmakował noża w mięchu już zawsze będzie to robił, a jedyne osoby które na to zasługują to te tępe szmaty, nic nie warte ludzkie gó\wno.

Gość gość
nie piertol psycholu może i byłeś w wojsku ale cie pognali boś nerwicy się nabawił wegetatywnej gdy usłyszałeś huk . ze strachu nie śpisz po nocach. syndrom pola walki? lepiej byś mi Jonderki wymlaskał , dokładnie je wydepilowałem

Gość gość
to ty banglasz moje pyje? Ahahaha to ty!!! Śledzisz zdjęcia moich jąder i od\bytu. To naprawdę robi na mnie wrażenie, zwłaszcza o 3 w nocy. PS. BALAS- zjedz go zaraz gó\wno- zjedz je równo:)