Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłyście że mamy niepracujące są kulturalne na tym forum a pracujące plują

Polecane posty

Gość gość
PRL-owskie gospodynie domowe maja zapewniona ciepla emeryturke. Nastepne pokolenia juz nie :P ... Polska jest na skraju bankructwa a z pustego to i Salomon nie naleje ;)

Gość gość
PRL owskie gospodynie zapieprzały, nikt im nie dawała za leżenie, pieprzenie sie i rozmnażanie 500+, przestań opowiadać głupoty

Gość gość
Tak tak nie była godna sratata a jak ty nie byłeś godny to bądź konsekwentny. Albo przestań pierdolić farmazony o feministkach. Pan i władca z koziej dupy z Ciebie. W życiu żadnej finansowej zależności od faceta. Tak panie macie tu właśnie przekaz od faceta wszystko ładnie pięknie aź się pan nie znudzi żoną. Bo wtedy rób co chcesz i spierdalaj.

Gość gość
hahaha dokładnie macie gosposie co myślą o was faceci :D mało wam? więcej wam trzeba?

Gość gość
mają rację chłopy, bo wielka mi przyjemność wziąć królicę, której celem jest tylko rozmnażać się i później zapieprzać na nią i dzieci to wielka mi przyjemność, tak jakby nie było na świecie innych przyjemniejszych rzeczy

Gość gość
Ja też chcę być niezależna finansowo, bo nawet już nie rozwód jakiś wypadek, choroba albo tfu, tfu śmierć i co? Zostaję dajmy na to z 2 dzieci w wieku szkolnym, mam 40 lat i co? Zero doświadczenia, zero stażu i co? Wtedy to już trzeba porzucić to domowe ognisko i iśc do byle jakiej pracy i jakoś o dziwo można bez tego domowego ogniska żyć wtedy? ciekawe!

Gość gość
gość dziś mają rację chłopy, bo wielka mi przyjemność wziąć królicę, której celem jest tylko rozmnażać się i później zapieprzać na nią i dzieci to wielka mi przyjemność, tak jakby nie było na świecie innych przyjemniejszych rzeczy x No właśnie ten stulejarz mówi, że tak powinno być, że on tego chce i baba w domu z dziećmi ma siedzieć i przy garach stać, bo jak nie to jest szczurem z wypranym przez feministki mózgiem :P

Gość kot z piekła rodem
Czytam i płaczę. :( Są jednak trzy typy kobiet: gosodynie domowe pracujące i Baby z Kafe :D

Gość gość
do gość dziś - chłop to może chcieć, a jak głupia baba i się zgadza na to co chłop chce to dobrze jej, że po kilkunastu latach zostawia ją i idzie do innej, bo kto by wytrzymał z głupią baba, której celem jest tylko rodzenie, gotowanie, pranie, sprzatanie

Gość kot z piekła rodem
Czym różni się żona pracująca od niepracującej w obciąganiu?:P

Gość gość
gość dziś no ale ja nie mówię że nie masz racji tylko taki facet to też dla mnie dno :P poza tym nie musi iść do innej wystarczy jakiś wypadek, śmierć a to się zdarza jak ktoś wyżej pisał i co wtedy? dla mnie to też głupota być na łasce męża który przecież jest tylko człowiekiem i dzisiaj jest a jutro może go nie być

Gość gość
To ja ten okropny facet chociaż cytat o tym jak powinno wyglądać życie kobiety nie był mój, niemniej popieram go. Kobieta powinna siedzieć w domu, tworzyć ognisko domowe i zaspokajać seksualności męża. Nikt nigdy takiej kobiety nie zostawi. I zrobi wszystko aby nic jej nie brakowało. Natomiast jeśli któraś z tych rzeczy jest zaniedbania przez faceta ma on prawo ukarać swoją żonę. Rozwód to kara ostateczna ale nie raz na taką kobiety też sobie zasługują. Wtedy nie ma przebacz. Jeśli będzie jako samotna matka nadal dobrze wychowywał dzieci to ok, na alimenty nie będę żałował. Ale jak zacznie zaniedbana dzieci, jakiegoś faceta znajdzie itp to wtedy nie ma przebacz. Najlepiej jak po rozwodzie nadal by się mnie słuchała, wpadalbym co tydzień na inspekcji udzielał rad i je egzekwować. Wtedy to nawet podwójne alimenty ty mógłbym płacić.

Gość gość
Zaniedbana przez żonę oczywiście..

Gość gość
Chłopie nie p*****l jak potłuczony każda kobieta prędzej czy później się zmienia czy to po porodzie,czy z wiekiem. I w życiu trzeba liczyć tylko na siebie bo mężusiom często się odmienia i małpiego rozumu dostają. Więc jak znajdziesz naiwną to współczuć jej głupoty i braku poczucia własnej wartości.

Gość gość
Do autorki dlaczego nie zajmujesz się obiadem i rodzina w niedziele tylko tu wypisujesz bzdury?

Gość gość
Zastanawia mnie co to.znaczy jak.wiele kobiet pisze "nie pracuje bo nie musze" . Co taka kobieta powiedziałaby jakby którego dnia jej maz powiedział " nie pracuje bo nie musze"

Gość gość
Pracujące plują jadem, też wolałyby zostać w domu i nie wychodzić do tego bydła z musu

Gość gość
13:04 Tzn. ze taka kobieta ma zawód , który jest bardziej hobby niz zawodem, np. ogrodniczka, nauczycielka itp. kokosów to domu nie przyniesie a jak jej maz dobrze zarabia to jej wypłata idzie tylko na kosmetyki :D ale skoro on dobrze zarabia to po co ona ma sie zrywać o 6 i zapiertalac ?

Gość gość
gość dziś Nie rozumiesz Ja pytam co stałoby sie jakby to maz kobiety niepracującej któregoś pięknego dnia powiedział " Nie pracuje bo nie musze " .

Gość gość
Nie nie zauważyliśmy

Gość gość
bo niepracującym to wystarczy tylko aby byle jaki k***s je przeleciał i już są szczęśliwe, natomiast pracujące się szanują, cenią i byle kto je nie interesuje

Gość gość
22:25 To pewnie dlatego niepracujące maja wiecej kasy od tych pracujących :D

Gość gość
nie zauważyłam wrecz przeciwnie

Gość gość
Ale wy jesteście dziecinne, aż wstyd być kobietą, jedna drugiej nóż w plecy. Gdybyście były takie szczęśliwe to nie pluły byście jadem.

Gość gość
2017.05.29 bo niepracującym to wystarczy tylko aby byle jaki k***s je przeleciał i już są szczęśliwe, natomiast pracujące się szanują, cenią i byle kto je nie interesuje xxx No chyba odwrotnie. Te niepracujące wzięły sobie za mężów człowieka zaradnego, ambitnego, dobrze zarabiającego, który jest w stanie godnie utrzymać rodzinę i dlatego nie muszą pracować. A te pracujące mają za męża byle kogo, kto się nawinął i teraz muszą tyrać a swoją zazdrość i wściekłość przenoszą tu na forum :P

Gość gość
"No chyba odwrotnie. Te niepracujące wzięły sobie za mężów człowieka zaradnego, ambitnego, dobrze zarabiającego, który jest w stanie godnie utrzymać rodzinę i dlatego nie muszą pracować. " taaaa tak sobie to tłumacz :)

Gość gość
Nie każda kobieta to harda przodownica pracy :P

Gość gość
Jeśli mamy pracujące plują jadem to wyobraź sobie że one pracują po 8 godzin i mają cały dom i dzieci na głowie. Ty możesz ogarnąć wszystko przez cały dzień i pewnie też narzekasz a one dodatkowo pracują. Pozdrawiam

Gość gość
Te niepracujace to są fajne kobiety. Inne zasługują tylko na won do pracy.