Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 tydz ciazy brak objawow ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam,jestem w 5 tyg ciazy wg miesiaczki. W dniach co mial wyatapiec okres pobolewal mnie brzuch i lekko piersi.Dzis nic juz nie czuje.Martwie sie bardzo. Czy mam brac pod uwage najgorsze?

Gość gość
A dlaczego? Na początku czasem tak bywa że jedynym objawem ciązy jest brak okresu. Nie nakręcaj się niepotrzebnie.

Gość gość
Co czytam tematy,to dziewczyny pisza,ze bola je piersi,brzuch juz przed okresem a u mnie nic :(

Gość gość
Ale tu nie ma znaczenia co mieli inni bo to i tak sprawa indywidualna. Przestań czytać i po prostu żyj!! Stresy nie służą ciąży! Mój gin mawiał że ciężarnym powinno się odcinać internet!

Gość gość
Nie wariuj, ja przez całą ciążę nie miałam żadnych obiawów poza brakiem okresu. Ty jesteś dopiero na samym początku a już świrujesz.

Gość gość
Rozumiesz, że każda ciąża jest inna? Usłyszysz i przeczytasz w ciąży masę bzdur tylko po co??? "Jak poronić to do 12tc, bo potem jest już bezpiecznie" Ja czytałam takie brednie, a poroniłam w 19tc i co mam się pochlastać, bo na necie pisali, że to się prawie nie zdarza? Nie piszę tego by cię straszyć, ale by ci uświadomić, że przesiadywanie na forach w ciąży i doszukiwanie się kłopotów to głupota. Wyłącz neta i idź na spacer. Bardziej ci się przysłuży.

Gość gość
Macie racje dziewczyny,maz mowi to samo co wy.Stracilam juz jedna dziecko,wtedy mialam objawy,dlatego swiruje.

Gość gość
Ja pierwszą ciążę przeszłam bez objawów, poza rosnącym brzuchem i wyostrzonym wechem nic mi nie dolegalo, w drugiej miałam chyba wszelkie możliwe niedogodności od początku do dnia porodu włącznie. Każda ciąża inna, wiem że trudno być spokojnym jak ma się złe doświadczenia, ale spróbuj cieszyć się ciążą.

Gość gość
powinnas sie cieszyc ze nie masz dolegliwosci ciazowych. teraz nie masz a za tydzien moze sie wszystko zmienic. w pierwszej ciazy bol podbrzuszu jak przed okresem i bol piersi.druga ciaza , brak okresu i to był jedyny objaw, innych jakichkolwiek brak.