Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zuzannajoanna

jak zawsze facet

Polecane posty

Gość Zuzannajoanna

Chciałabym poznać zdanie ludzi z zewnątrz. Moja sytuacja wygląda tak z R. widzimy się w każdy weekend. Praktycznie zawsze spędzamy razem. Czasami tylko połowicznie. Jak przyjeżdża na dłużej, to wtedy widzimy się codziennie. Zawsze u siebie nocujemy. Jest nam razem na prawdę mega dobrze. Znamy się półtorej roku oboje jesteśmy dorośli mamy po 24 lata. Wszystko niby spoko, tylko w ciągu tygodnia strasznie mi go brakuje, czekam tylko na to żebyśmy się spotkali. I zawsze jakoś tak mało. Powiedzcie mi, czy to normalne na tym etapie i w tym wieku. Zmieniłam dzięki jego obecności wiele na plus, ogarnęłam się z typu wiecznej imprezowiczki. Powiedzcie, czy to normalne, że chciałabym być z nim na codzień, że mniej mi potrzeba koleżanek, choć nie mówie, że wcale, ale czy większość czasu spędzacie z facetem. I nie mam tu na myśli cały czas romantycznych wyznań miłości i innych głupot. Chodzi mi o samą obecność, przy wykonywaniu jakichś czynności domowych, spotkań ze znajomymi. Ile razy w tygodniu spotykacie się z facetem, ogółem, a nie tylko sam na sam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować