Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyPOwska_radioniunia

Kiedy Marcin Prokop odejdzie w końcu z Radia Złote Przeboje?

Polecane posty

Jak słucham w Radiu ZP tego dwumetrowca, to mam ochotę mu napisać w mailu: "wysoki jak brzoza, głupi jak koza..." Kto zatrudnia tam takich debili? Czy nie mogłoby mieć chociaż raz to Radio kogoś na poziomie, normalnego? :( Jeszcze do niedawna grali tam takie piosenki jak chociażby: Bad Boys Blue - "World Without You (Michelle)" C.C. Catch - "Strangers By Night" Alphaville - "Sounds Like A Melody" Fancy - "Bolero" Ale Prokop zażyczył sobie żeby to usunąć i grać w kółko "You're A Woman" oraz "Flames Of Love" czyli najgorsze oklepane g****a! :( Czy nie mogliby zatrudnić w końcu kogoś z PiS-u? Rządy dawno się zmieniły a w Radiu Złote Przeboje powiewa Tuskiem cały czas. Kiedy się to w końcu zmieni ?? Dam im ostatnią szansę jeszcze 2 tygodnie i jeśli nic z tym nie zrobią i nie usuną Prokopa, to będę zmuszona wysłać skargę do KRRiT, wtedy Prokop i reszta hołoty będzie biedna :P

Gość gość
a czemu ma odchodzić?

Bo robi z siebie debila na antenie, przez niego usuwane są piosenki i poza tym że jest dwumetrowcem to nic sobą nie reprezentuje :( Takie totalne zero...

Gość gość
ze nic sobą nie reprezentuje to zauważyłam oglądając go w TVN :)

Gość gość
OJ RACJA MNIE WQRWIA W TV DEBIL

Gość Czarny Księżyc
Odejdzie jak go zachęcisz:P.Tylko co ma ta muzyka do PO:P?Dot ego czasami też słucham Niemca co nazywa sie Fancy:P.