Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrocław to zwykła dziura i zadóópie ciekawe z której strony Wrocław jest piękny?

Polecane posty

Gość gość

Ja mieszkam we Wrocławiu i Goofno prawda że to piękne miasto Ciekawe z której strony haha we Wrocławiu jest najwięcej w Polsce po Łodzi obdrapanych obskurnych zaniedbanych kamienic w tym mamy najwyżej po Łodzi żuli i meneli we Wrocławiu Wrocław to najbardziej zaszczurzone miasto w Polsce Wrocław ma same żałosne prowincjonalne teatrzyki zero spektakli na poziomie same smęty to nudne i szare miasto np teatr Polski we Wrocławiu to żałosny prowincjonalny teatrzyk gdzie coraz więcej spektakli odwołują byłam w wielu miastach w Polsce nawet w Krakowie Poznaniu Warszawie Gdańsku Szczecinie Wrocław przy nich to dziura i im do pięt nie dorasta :o

Gość gość
Wrocław to syf i kiła!!!

Gość gość
Masz rację Wrocław to dziura!!!

Gość gość
To prawda Wrocław to dziura i brzydkie miasto!!!

Gość gość
Byłem raz we Wrocławiu jestem z Lublina Wrocław rzeczywiście nie powala czym się zachwycać?

Gość gość
We Wrocławiu nie ma co robić taka jest prawda!!!

Gość gość
No przesada z tym porównaniem ze Szczecinem. Tam to dopiero prowincja. Ale Krakow i Gdańsk są naprawdę piękniejsze. I ciekawsze.

Gość gość
Krakow to tez dziura. Ale faktycznie we Wroclawiu nie ma co robic. To takie miasto sypialnia. Przespac sie isc do roboty i tak wkolko. Poza tym nic tu nie ma. No jest, spiewajaca fontanna :)