Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza1400

Brazowy sluz w ciazy

Polecane posty

Gość zuza1400

Witam. mam pytanie, co może oznaczac brazowy sluz z niteczkami w 6 tygodniu ciazy? Dodam, iz zadne bole się nie pojawiaja.

Gość gość
A może by tak zadzwonić do lekarza albo chociaż położnej? Każde krwawienie w ciazy może byc tragiczne w skutkach. Od kiedy masz taki śluz?

Gość gość
3 dzien co prawda delikatnie, ale jest. Jestem po 4 poronieniach, takze Mnie to troche marwi, ale podtrzymuje Mnie to, ze jednak to nie jest krew, a delikatne plamienie, jakby brudy jakies, nigdy tak nie miałam, poronienie zawsze zaczynało się ostrym kłuciem w dole brzucha i krwawieniem. Kontaktowałam sie z lekarzaem Moim, jednak on za bardzo sie tym nie zdziwił, kazał Mi zwiekszyc dawke luteiny. Dodam, ze jestem na zastrzykach clexane, luteine, magnezie, kwasie foliowym i vitaminach

Gość gość
Ja tak miałam w 9 tyg lekarz nie znalazł przyczyny ale dostałam tabletki na podtrzymanie. Skontaktuj sie z lekarzem

Gość gość
No ja tylko brałam witaminy i duphaston przez dlugi czas

Gość gość
Dlaczego jesteś na clexane?

Gość gość
Ja też tak miałam w pierwszym trymestrze chyba że 3 razy, ciążę donosilam do końca, tak naprawdę sama wiesz że poza lekami nic więcej nie zrobisz, pozostaje czekać i mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze, powodzenia

Gość gość
U mnie tragicznie.. 6tc brązowe brudy. Okazało się że krwiak. Ciaze stracilam w 9tyg