Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sperma faceta, soczki kobiety

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie wiem że temat był walkowany wiele razy ale chciałbym do niego powrócić. Częsty temat gdzie facet ma dojść, dlaczego faceta kręci dojście w buzi, itp. Wypowiem się jako facet w szczęśliwym związku z udanym życiem erotycznym i jak doszliśmy do tych kwestii i jak się przelamalismy na temat spermy i kobiecych skoczków. Po pierwsze rozmowa z partnerem, kobiety często odrzuca myśl na temat by poczuć sperme w buzi, ale drogie panie pomyslcie jeśli facet was pięści oralnie to z waszych szparek płynie tez bardzo dużo skoczków a im większe podniecenie tym ich więcej a to że ich nie widać nie znaczy że ich nie ma. Nie każdy facet lubi tak pieścić kobietę a mimo to to robi dlaczego? Ponieważ kocha swoją partnerkę i chce sprawić jej przyjemność. Po orgazmie partnerka nie ma oporów całować się z partnerem wręcz przeciwnie po spełnieniu miło jest jeszcze się pocałować i przytulać. Przedstawię teraz punkt faceta dlaczego lubimy dochodzić do buzi lub na twarz partnerki piersi itd. (Nie mam tu na myśli facetów którzy myślą tylko o sobie by tylko dojść i mają gdzieś to z kim i gdzie itd.) Mam na myśli związki i małżeństwa które chcą być ze sobą do końca życia. Zacznijmy od tego ze faceci są zwrokowcami kochają swoją partnerkę podoba im się zwłaszcza w stroju Ewy :-) uwielbiają patrzeć na naga ukochaną nie musisz być idealna jak z okładki facet Cię kocha taką jaka jesteś twoje faldki niedoskonałości to one sprawiają że jesteś dla niego wyjatkowa. Zgadzając sie na różne sposoby seksu, dojścia swojego partnera czy to brzuch, plecy,piersi usta, twarz sprawiasz Wielką przyjemność partnerowi bo facet który Cię naprawdę kocha widząc Twoją zgodę na tego typu zakończenie jest w siódmym niebie nie dlatego ze mysli o tobie jak o (dziwce) tylko jak o osobie która jest mu oddana z którą może wszystko która zrobi dla niego wszystko nie tylko w seksie bo wie że nawet jak jej się to nie bardzo podoba to w takim zakaczeniu myśli o tobie o twoim spełnieniu i przyjemności dla faceta widok swojej kobiety która pozwala dojść w swoje usta jest nieziemskim przeżyciem wiem że są wady tego smak itp. Ale pomyślcie to jest chwilowe a facet takiego dojścia nigdy nie zapomni żadne zdrady nie będą mu przychodzić do głowy. Trochę się rozpisalem na koniec dodam coś dla facetów skoro wasza partnerka zgadza się na wasze soczki w buzi nie miejcie oporów przed pocałowaniem swoich partnerek po skoro ona się zgadza na zakaczenie w ustach ty zgodz sie na pocałunek po ona chce dla ciebie jak najlepiej podziękuj jej za to skoro chcesz by pani przyjęła twoje soczki nie ma w tym nic złego wręcz przeciwnie pani będzie ci wdzięczna za to że doceniasz jej zgode

Gość gość
Temu panu trzeba polać! Mądre słowa!

Gość gość
Jestem za dobrze na

Gość gość
A jakie sa wasze opnie?

Gość gość
Modre słowa .. Podstawa to dialog i rozmowa o swoich potrzebach,pragnieniach , doznaniach brać ale i dawać wtedy można wszystko. Pozdrawiam Mona_47

Gość gość
Dokladnie tak jak pisze autor, dodam ze kiedys by mi przez myśl nie przeszlo by spróbować spermy. Teraz kiedy koncze w ustach partnerki nieraz namiętnie mnie potem całuje, lub tez po wytrysku do ci*ki zaraz potem ja liże, mieszanka naszych soków jest super