Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

typowe kobiece pytanie

Polecane posty

Gość gość

Jako zagubiona kobieta w tym temacie muszę zwrócić się o pomoc do was :P coś jest nie tak z moim autkiem, które dostałam od rodziców w prezencie na studia do Krakowa :) Co gorsza w ogóle nie wiem gdzie tutaj z nim pojechać aby sprawdzić co to i ewentualnie naprawić. Proooszę o porady! :)

Gość gość
Jedź do auto serwis wadowicka. Mój pierwszy serwis również na studiach i do dziś u nich jestem :) Mają darmowe przeglądy i bardzo fajnie, po ludzku powiedzą ci co się dzieje i co należy zrobić :)

Gość gość
Ogromne dzięki za ich polecenie. Byłam ostatnio kierując się właśnie twoimi słowami i czuję, że to będzie mój serwis w Krakowie na przyszłość :) Okazało się,że usterka nie była groźna ale za to jest kilka innych rzeczy do zrobienia- panowie bardzo fajnie mi to wytłumaczyli i dali złote rady.

Gość gość
Znalazlam tez zuzyta prezerwatywe w rurze wydechowej i niedopalek papierosa w bagazniku. Co oni wyprawiali z moim autem?:(

Gość gość
Lepiej poszukać porad na stronach motoryzacyjnych. Ja też nie znam się zupełnie na autach, ale dużo odpowiedzi znajduję np. na www.mojeauto.pl lub www.auto-motor-i-sport.pl