Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faworyzowanie pierworodnych oraz pierwszych wnukow. To tak cholernie nie fair!

Polecane posty

Gość gość

Znacie to zjawisko>? ja niestety tak. t e s c i o w a tak robi

Gość gość
Moi synowie są juz prawie dorośli, ale tak było - moja mama uwielbiała pierwszego, a drugiego prawie nie zauważała, choć był zawsze z niego taki miły przylepa. I co zrobisz? Nic.

Gość gość
bo to tylko patologia się tak zachowuje

Gość gość
A u mnie odwrotnie Jak starsi podrosli, to już nie są wnuki. Nawet na gwiazdkę, prezent jest tylko dla malego

Gość gość
12:50 w takim razie moja tesciowa to patologia z tytulem dr

Gość gość
Coś w tym jest. Moja teściowa kiedyś przyznała mi się, że najbardziej kocha najstarszego syna szwagierki i moja najstarsza córkę. Że kocha wszystkie wnuki" a jest ich 6 ale ta dwójkę najmocniej, bo to pierwszy wnuk i pierwsza wnuczka.

Gość gość
13:53 to jest chore. Co to ma byc? I co z tego ze sa pierwsi? Lepszy dajmy na to [pierwszy wnuk nawet jak jest wredny i oschly, niz drugi, cieply i mily? Absurd debilnych babc

Gość gość
ale to chyba nie jest zależne od czyjejś złej woli . Moja teściowa mówi otwarcie że ma dwóch synów ale starszy jest jej a młodszy ojca pupilem . Ja mam trójkę dzieci , kocham wszystkie na zabój ale to jednak średni syn ma w sobie najwięcej czegoś co mnie rozczula i chyba najwięcej mu uchodzi na sucho . Znowu jeśli chodzi o dziadków mają 4 wnuczki i dwóch wnuków to nikomu nie muszę opowiadać bo to widać że dla dziadka to chłopcy są najmądrzejsi , najsprytniejsi , najukochańsi a dziewczynki są bo są

Gość gość
Moja teściowa ma fioła na punkcie wszystkich wnuków.

Gość gość
Uwazaj bo co zyla peknie, tak przezywasz od rana ze musisz 10ty temat zakladac ?

Gość gość
A co wy durne krowy z pod ogony żeście wyskoczyły,nie macie o kim gadać tylko o teściowych, matek nie macie,WYPAD Na drzewo? A co one muszą faworyzować wasze wypierdy?PATOLOGIO SPOŁECZNA:):):)

Gość gość
14:15 Udało ci się mieć walniętą teściową.

Gość gość
Hmm. Moja teściowa tez faworyzuje swoją najstarsza wnuczkę od swojej córki, zwłaszcza ze zawsze mieszkała nad nimi a później kilka lat z nimi. Obie są bardzo zzyte, dziewczyna ma 13 lat a teściowa całe życie uważała ja za biedna pokrzywdzona bo ona nie ma ojca(rozstali się z jej matka i się nie interesowal). Nie da złego słowa powiedzieć nikomu na nią. Reszta wnuków juz tak się nie liczy. U mnie w rodzinie to mój syn na razie jest oczkiem w głowie mojej mamy bo jest jedynym wnukiem. Mama była przy jego porodzie. Nie długo rodze dziewczynkę ale myślę że to zawsze do mojego syna mama będzie miała największy sentyment, zwłaszcza ze on za nią szaleje.

Gość gość
A u nas się faworyzuje najmłodszych, trudno rozczulać się nad 15 letnią panną, gdy są małe 2 i 3 letnie.