Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka dentystka wyszła za lekarza, boli mnie to

Polecane posty

Gość gość

Zazdroszczę jej, oboje mają życie jak z bajki, willa, Porsche itd. Ja z mężem zarabiamy 3600. Jesteśmy po równie trudnych studiach

Gość gość
Równie trudnych czyli jakich?

Gość gość
Analityka medyczna

Gość gość
Trzeba było zostać dentystką skoro to równie trudne studia i poszukać sobie męza lekarza. Bronił Ci ktos?

Gość gość
Miałam tyle samo punktów co ona tylko jej tatuś dał 200 000 na niestacjonarną stome, to jest chore, że można zapłacić i się dostać

Gość gość
To plska choroba, zazdroscic, ze komus idzie lepiej. Bo zycze kazdemu szczesliwego zycie i wspolczuje ludziom gdy im sie nie powodzi. A Ty bys sie cieszyla gdyby Twoja kolezanka zyla w biedzie. WSTYD!

Gość gość
Nie piertol, na niestacjonarne też jest masa chętnych, więc progi niewiele niższe, a ty mogłaś poprawić maturę i za rok sprobowac.

Gość gość
Progi są niższe na niestacjonarnych o ponad 25 punktów. Znam ten ból. Bogaci rodzice chętnie dopłacą gdy dziecko ma gorsze wyniki by posłać je na niestacjonarne. Powinni zrobić więcej miejsc na stacjonarne, zamiast brać tych gorszych, ale bogatych.

Gość gość
Ale czy ich praca jest warta 40 000? Bo myślę, że tyle zarabiają

Gość gość
Na niestacjonarnych też trzeba się uczyć, ten sam materiał do zaliczenia i nie ma taryfy ulgowej że ktoś płaci.

Gość gość
dziś Wiem, że nie ma taryfy ulgowej, ale żeby studiować trzeba najpierw się dostać, a tam progi są mniejsze.

Gość gość
Jesteśmy po równie trudnych studiach x a kogo to obchodzi? Dać mi pieniądze bo miała trudno! Rynek weryfikuje. Ona ma umiejętności wysoko wyceniane, ty nie. Koniec tematu.

Gość gość
E i co ze ma niech ma, życzę jej dobrze i tyle..każdy ma inny los. Miej świadomość że inni mają gorzej, nie ma co narzekać żyj i ciesz się z życia. Nie ma co zazdrościć serio.wazne e jesteś zdrowa i masz co jeść dag nad głową, reszta przyjdzie sama ale trzeba cisnąc nie narzekać i zazdrośćic, Może otworzyć coś jaka firmę spróbować? Masz marzenia, cele? powodzenia