Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy studiuje lub studiował ktoś w Olsztynie na UWM?

Polecane posty

Gość gość

Jest tu ktoś taki?

Gość gość
nie ma takiej osoby?

Gość gość
moze jednak?

Gość gość
Tak. ja studiowalam, pytania ?

Gość gość
czy w ogole jest sens tam isc. Bo niektorzy moia ze poracha i w ogole szkoda czasu.

Gość gość
Studiowałam na Wydziale Ochrony Środowiska i Rybactwa w latach 2001-2006, konkretnie na ochronie środowiska. Co chcesz wiedzieć?

Gość gość
To zależy jaki kierunek. Techniczne czy weterynaria - jak najbardziej. Prawo OK. Humanistyczne - porażka.

A ci ''niektórzy'' to absolwenci czy po prostu powtarzają zasłyszane plotki? Moim zdaniem warto,może nie każdy kierunek ale np. weterynaria należy do najlpeszych w kraju. Miałam koleżankę,któa przyjechała aż ze Śląska aby studiować ją właśnie w Olsztynie. Słyszałam dużo narzekań na Humanistyczny -wygląda pięknie ale produkuje najwiecej gosci Urzędu Pracy.

Gość gość
Weterynaria to elitarny kierunek na UWM i bardzo trudno się dostać a i skończyć to trzeba bardzo się uczyć bo po prostu wymagania są ogromne. To już lepiej iść na medycynę i mieć lepsze zarobki i prestiż niż kończyć tak ciężkie studia tylko z przekonania.

Gość gość
Dziś Azymut na Antalek, Rakor, Agros, Grawitacja... :D

Gość gość
Chlanie cpanie zycie

Gość gość
Urodziłam się i wychowałam w Olsztynie i choć studiowałam w Warszawie, miałam pojęcie na temat jakości kierunków oferowanych przez UWM. Tym bardziej, że wielu znajomych i kilku kolegów z liceum poszło na studia w naszym rodzinnym mieście. Ci po WNT czy weterynarii poradzili sobie dobrze w życiu. Ci po Wydziale Humanistycznym słabo. Wielu się przekwalifikowało żeby nie klepać biedy. A olsztyńska weterynaria to rzeczywiście jest jedną z najlepszych w kraju. Poznałam ludzi z Gdańska czy Łodzi, którzy przyjechali do Olsztyna właśnie studiować weterynarię. Moja kuzynka z zachodniopomorskiego ostatecznie wybrała SGGW, ale poważnie myślała o wtedy jeszcze ART (Akademia Rolniczo-Techniczna, potem połączyła się z Wyższą Szkołą Pedagogiczną tworząc Uniwersytet).

Gość gość
Jeśli ktoś chce studiować kierunek humanistyczny, to odradzam UWM. Bida z nędzą.