Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttt7jjgjg

Kilka żartów na poprawę humoru od profesjonalnego komika

Polecane posty

Gość ttt7jjgjg

Hej, jestem seba, jestem komiwojażerem, komikiem i ogólie bardzo zabawnym gościem. Postanowiłem podzielić się z wami moimi nowymi, trzema żartami, które przestawię wam całkowicie za darmo. Lecimy: 1. Przychodzi dermatolog to prontologa i mówi: - Słabo u ciebie z gazą? Prontolog odpowiada: - Chyba twoją starą w dupę :D xd hehehehehehehehehehe niezłe, co, idziemy dalej? 2. Kapusta spotyka muchę która żre psie odchody. Myśli sobie, kurdę ale to musi być dobre, skoro mucha to zjada. Wzięła kawałek, i krzyczy: "BOSHE ALE GÓWNO" hahahah xd 10/10 beka, nie? 3.Mąż mówi do żony: Kochanie, zrób mi masaż prostaty, na co żona: wypierdalaj pedale do radomia bo tam kozy kują xd hehehehehehehehhe - ten byl najlepszy xd Pośmialiśmy się, nie dziękujcie za poprawę humoru, taki ze mnie już rozrywkowy typ - siup.

Gość gość
Trzeci najlepszy. Chacha

Gość gość
--Wiesz kochanie-mowi maz do zony-Jestesmy juz 20 lat po slubie,ale jeszcze nigdy nie zrobilas mi tak dobrej kawy ! - Zostaw to moja !

Gość gość
-Sierzant pyta rekruta . -Slyszalem,ze lubicie muzyke. A co najbardziej ? -Najbardziej lubie sygnaly na posilki.

Gość gość
Dentystka wlacza. maszyne do borowania i mowi do siedzacego w fotelu pacjenta: -A pamietasz , jak w szkole ciagnales mnie za warkocze ?!

Gość gość
kurffa jakie suchary. Normalnie dzien sucharow

Gość gość
odwal sie od Radomia sucharologu i w*********j na wioske z tymi goownianymi z d**y wyjetymi sucharami

Gość gość
17/02 Dzien Swira?