Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorcis99

Nieśmialość i problem z dziewczyną

Polecane posty

Witam mam na imię Damian skończyłem nie dawno 18 lat i mam problem, jestem bardzo nie śmiały, nie wiem o czym rozmawiać z kobietami, czytałem wiele postów i w każdym jest że o wszystkim, żebym jeszcze wiedział co to znaczy( w sensie o wszystkim, ok wiem idę i nie wiem co powiedzieć) podoba mi się dziewczyna już ponad 2 lata a ja nawet razu do niej nie zagadałem bo nie wiem o czym, mam koleżankę z którą często rozmawiam i jakoś gadka idzie a z innymi nawet nie wiem o czym, jak podejdę od razu się pocę, chociaż z poceniem mam problem ogólnie w szkole siedzę i cały mokry jestem czasami, wiem ze to forum dla kobiet, ale raczej tu mogę szukać jakiejś sensownej odpowiedzi, dodam że mi się wydaje że też się podobam dziewczynie ponieważ często na mnie patrzy jak przechodzi, czy jak ją do klasy przepuszczam przodem:)

Gość gość
To najdłuższe zdanie jakie w życiu czytałam :-P

Gość gość
mówisz że masz koleżankę i z nią rozmawiasz normalnie, to tamtą dziewczynę też traktuj jak koleżankę, podejdź zapytaj co słychać , czy nie wybrałaby się z tobą, do kina, na koncert- tam nie będziesz musiał wiele gadać, wstydzisz się ale to minie poprostu zagadaj do niej i zobacz jak rozmowa się potoczy, a jeśli chodzi o potliwość to maszeruj do lekarza ja miałam taki problem i okazało się że miałam problem z tarczycą a powodów mogą być dziesiątki,

Gość gość
dowiedz się co tam w szkole ciekawego się szykuje, jakaś wycieczka konkurs czy coś tam podejdż i zapytaj czy bierze udział , czy się wybiera, jak zaczniecie gadać popytaj jakie plany na wakacje?? dowiedz się co ciekawego szykuje się w miejscowości i zaproś ją gdzieś

Gość gość
podejdź ściśnij za d***la i powiedz- hej mała widzisz ten wąs- ten wąs niejedną laską trząsł- aha koniecznie musisz mieć wąs