Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smiesza mnie kobiety które kupują mąke orkiszową na chleb...przeplacają słono..

Polecane posty

Gość kifinda
a mi smakuje ten orkiszowy chleb i kij wam do tego kretynki! co z tego że ma chemię w sobie, wszystko ma ale i tak jest 1000 razy lepszy niż ta wata ze sklepu! taki chleb lepiej syci i daje dobre kalorie, człowiek zjada go mniej i szybciej się najada. Zwykły baltonowski biały syf daje puste kalorie, które powodują jedynie chwilowe zaspokojenie i wyrzuty insulinowe Ponadto sprzyja grzybicom w organizmie, a potem się dziwicie skąd ten biały śmierdzący ser i inne nawracające infekcje w waszych ci/pskach. Tak tak idiotki! Karmicie grzyby chlebem, cukrem i czarną herbatą, robiąc sobie poważne kuku, a śmiejecie się z tych które tego nie robią No to trzeba być MEGA DEBILEM!

Gość gość
Dajcie przepis na ten chlebek tylko taki zeby do maszyny do pieczenia chleba pasowal

Gość gość
Szczerze...nie ma szału jeśli chodzi o te pieczone chleby. Jadłam kilka razy, oczywiście wszystkie ciemne, dużo ziaren itd. Ale bez rewelacji żeby chciało mi się samej to robić.

Gość gość
a ja mam przepis na taki chleb, że będzie wam się chciało go jeść codziennie. My już sobie nie wyobrażamy bez niego :)

Gość gość
Zapach pieczonego chleba w domu - bezcenny :-)

Gość gość
gość dziś taaa jasne.... za chwile przekonacie mnie ,że orkisz nie ma w sobie chemii i nie pryskają go...ale z was kretynki... orkisz to takie samo zboze jak inne i pryskaja go na bank... malo jest tego zboza w polsce i niestety na pewno go jakos modyfikują i pryskaja zeby go bylo więcej. xxx To nie chodzi o opryski ty nieuku tylko o modyfikacje genetyczne i nie modyfikują go, bo to nie byłby wtedy orkisz! to tak jak dodasz do mleka jaja i mąkę i to już nie jest mleko tylko ciasto pojęłaś pustostanie umysłowy?! Dziewczyny dokładnie ci wyjaśniły czym jest orkisz podały naukowe suche fakty jak wygląda jaka jest jego budowa i jak działa, a ty dalej ciskasz się jak nienormalna i obnosisz dalej ze swoją ignorancją i totalnym nieuctwem.

Gość gość
gość dziś Spoko. Autorki nie stać na zdrowe jedzenie, dlatego się tak ciska. Rekompensuje to sobie, wmawiając sobie, że to zdrowe jedzenie nie jest takie zdrowe... Myślę, że trzeba przymknąć na to oko i pozwolić jej się powyśmiewać z kobiet, które w odróżnieniu od niej nie muszą liczyć każdej złotówki. Niech też ma kobieta coś od życia :-D

Gość gość
Ale co mi z tego ze orkisz jest nie modyfikowany skoro jest w nim chemia z pestycydów i randapu.....orkisz na bank mieszają z innymi zboczami i oszukują producenci maki...a na eko orkisz za 20 zł malo kogo stać...

Gość gość
Może dlatego niezbyt mi smakują, bo jadam mało pieczywa.

Gość gość
pieczywo to zbrodnia i powoduje raka

Gość gość
A mnie smiesza ludzie, ktorzy jedza duzo i tanio. Ja jem zdrowo, glownie warzywa chaude mieso i ryby. Jem tez kromke pumpernikla z jajecznica na sniadanie. Paczka zdrowego chleba kosztuje ponad 10 zl i mi starcza na tydzien. Po takim sniadanie nie jestem glodna przez 4-5 godzin! Zdrowe jedzenie jest tansze mimo wuzszych cen bo nie podjadam miedzy posilkami.

Gość gość
hahahah jak Cie musi to boleć zeby na forum swoja nienawiść wyrzucać "do takich bab co jedza make orkiszowa" :D miej wywalone i tyle :D

Gość panimendoza
Mąka jest bardzo ważna. Do chleba jest inna lepsza, do makaronu inna. Przy makaronach musi być pszenica durum która jest po pierwsze dużo smaczniejsza, a po drugie dużo zdrowasza!

Gość Madzia8798
Kupiłam ostatnio z koleżanką pakiet dla kobiet na stronie www.igortreneronline.pl (na stronce jest taka możliwość zakupienia bezpośrednio) jestem zachwycona efektami. Co tu dużo mówić – ujędrniłam biust, pośladki i przede wszystkim zrzuciłam tłuszczyk z brzucha!!! Koleżanka już schudła 10 kg w ciągu miesiąca. Już się nie mogę doczekać wakacji i wyjścia na plaże aby się pokazac z nową sylwetką ;) Polecam

Gość gość
10 kg w ciagu miesiaca to niezdrowe , wysil sie bardziej j****a suko spamerska

Gość gość
Nie rozumiem, każdy kupuje co chce, za swoje pieniądze i nikomu nie musi się tłumaczyć dlaczego kupuje ten droższy artykuł a nie ten tańszy.

Gość panimendoza
Nie no 10kg to przesada..niby fajnie ale organizm może nie nadążać za taką przemianą szybką.. lepiej zrobić to normalną dietą i trochę poczekać i przede wszystkim interesować się zdrową żywnością. Ja obecnie jestem na diecie i faktycznie brakuje mi niektórych rzeczy nie powiem, ale mam dużo pomidorów które uwielbiam więc nie jest źle :)

Gość Insomnia234
orkisz jest w ogole fantastyczny dla dzieci. na przykład takie kaszki orkiszowe (ja z Holle akurat kupuje) smakuja bardzo dobrze i dlatego, ze sa ekologiczne nie uczulaja dzieci. polecam wszystkim mamom, ktore maja problemy ze swoimi alergicznymi dziecmi!