Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko mnie wkurza mam ochote sie upic

Polecane posty

Gość gość

Drze sie i drze. Krzyczy i piszczy. Jest przebrany pobawiony i nakarmiony. Zdrowy tez jest bo bylam wczoraj na szczepieniu.. Zlosliwie sie wydziera. Caly czas na rece i na rece. Ile mozna? Wczoraj go 5h nosilam po chacie. Az mnie kregoslup boli a wazy juz 7,5kg. Do kibla nie moge isc. Zwariuje. W wekend biore i sie nawale musze sie odstresowac... Czy mozliwie zeby 5msc niemowlak byl taki wredny? Wrrr!

Gość gość
póki co dam mu wina lampkę , wiem , że dziecko to po alkoholu długo śpi. a sama wypije sobie i pomyślę co dalej. oddać go do adopcji? znudziło mi się mieć dziecko

Gość gość
Możliwe :-(

Gość gość
Wyrzuć na śmietnik.

Gość gość
13:55 to podszyw, prawda?

Gość gość
Jebnij o podłogę i powiedz ze był ślizgi kocyk

Gość gość
Nie bierz go na ręce, dzieci wymuszają różne rzeczy, maniupulują....Drze się, drze ale w końcu przesatanie.

Gość gość
Z dawaniem wina to był podszyw, prawda?

Gość gość
14.01 nie. Bo na prawdę mam k***a dość

Gość gość
To po co chciałaś dziecko? tępa dzido?

Gość gość
Bo miało być tak fajnie a ten chuj mnie wkurza jak nie wiem. Bachor wredny wymusza noszenie

Gość gość
bachor to jesteś ty! co z ciebie za matka? pewnie dałas dopy jakiemus nieudacznikowi i teraz jestes sama

Gość gość
Temat zgłoszony w odpowiednie miejsca. A Ty autorko oczekuj wizyty MOPS-u 🖐️

Gość gość
Facet pracuje raz na miesiąc zjeżdża. C*****i za chwilę dam wina i ryja zamknie bo na łeb można dostać

Gość gość
Droga autorko Ciesz sie ze masz dziecko to dar . Wiem ze cie wkurza ale wytrzymaj,przejdzie mu zobaczysz .korzystaj poki jest malutki bo dzieci szybko rosna .Widzisz pisze ci to bo poronilam w 4 miesiacu ,i to byl koszmar dla mnie .Dlatego docen ze dzidzius zdrowy .duzo bym dala aby i mi taki maluszek plakal:( zycze wytrzymalosci.

Gość gość
Ale ja już na prawdę nie wytrzymuje chce mi się poprostu wyc!!!

Gość gość
14.15 to go sobie ode mnie zabierz. oddam Ci je. chcę wrócić do świata , nie chcę mieć już dziecka. co zrobić? chcę rozrywki, seksu, podróży i czystych , nieśmierdzących kupkami rąk wypielęgnowanych

Gość gość
Eej to nie ja odpowiadalam! To podszyw. Wkurza mnie ale krzywdy bym mu nie zrobila! :) Autorka

Gość gość
Trochę przestraszyłam się panią z mopsu mam nadzieję że nie zostało to zgłoszone. Eej nie dam mu wina

Gość gość
Tu autorka. Czy 5msc dziecko moze wymuszac? To bardzo zywe towarzyskie dziecko ale ja nie moge wiecznie skakac wokol niego. Od rana do wieczora z nim gadam spiewam mu piosenki nosze go...mam juz dosc. Nawet nie mam czasu sobie kanapki zrobic bo zaraz jest eeeee! I wola. Dzis zrobil taki koncert w lidlu ze az sie ludzie ogladali. Dlaczego? Bo nie chcial lezec w gondoli...:( wrocilam do domu i sie rozplakalam...mam dosc:(

Gość gość
14.28 mam identycznie jak faceta w domu nie ma to jem suchy chleb z serkiem w plastrach a o ciepłym posiłku mogę zapomnieć. W dodatku mam psa z którym trzeba wyjść 2 razy dziennie. O 6 wstaje żeby szybko pies się na dworze załatwił a później po 19 znów z nim biegnę jak śpi. A w dzień nic nie mogę zrobić

Gość gość
Juz nie wytrzymuje. Czasem odwiedzi mnie babcia. Ale przecuez nie bede jej dziecka wciskac. Kuzwa...wlasnie sie budzi:( ratunku!

Gość gość
cały dzień muszę się bawić z tym psem. nawet zupy ugotować nie mam czasu nie mówiąc o manicure

Gość gość
To jeszcze tobie babcia pomoże bo ja to sama jestem. Też tak mam że jak słyszę że już się budzi to mam ochotę zapaść w sen by nic nie słyszeć. Może po tych zastrzykach taki marudny? Daj mu może paracetamol

Gość gość
prosze sie nie podszywac!! kurwa mac czy nie mozna tu uzyskac normalnej odpowiedzi?

Gość gość
14.35 2/10 mogłeś się postarać

Gość gość
Ja nie wiem ale Wy chyba rozpieszczacie te bachory że one oczekują uwagi 24h i bez przerwy piszczą. Nie noś tyle na rękach, bierz tylko wtedy gdy jest grzeczny a nie wymusza to rykiem. Gdy wiesz, że ma wszystko jak trzeba, najedzony, sucho, temp ok, nie reaguj na byle wrzask. Niech się nauczy, bo potem się nie da z Waszymi bachorami wytrzymać.

Gość gość
On nie jest marudny on po prostu wymaga uwagi...caly czas musze go zabawiac bo jak odejde chociazby herbate sobie zrobic to sie drze a w dalszej czesci placze...ile moge nad nim skakac? Dziwne ze jak biore go na rece to sie uspokaja...

Gość gość
14.37 łatwo powiedzieć. Ja mieszkam w bloku i każdy płacz jest słychać. Znów ktoś mi podrzuci rybę pod wycieraczke

Gość gość
jak wjeżdżam z moim dzieckiem windą w Gminnym Ośrodku Pomocy Społecznej , to przyciskając przycisk przywołujący windę wyobrażam sobie , że jestem generałem koreańskim z północy i odpalam rakietę balistyczną na Nowy York